bTV Репортерите: Росен Цветков под прикритие на „улицата на Ада“ в Испания

Екип на bTV с разследване за трафик на жени на територията на три държави

Реклама

Тази събота и неделя bTV Репортерите ще покаже в две части разследване на Росен Цветков, заснето на територията на три държави -  Испания, Холандия и България.

Първата част ще пренесе зрителите на bTV в испанския курорт Марбея и на яхтеното пристанище Пуерто Банус. Там през 2017 г. международен полицейски екип разбива група за трафик на жени от България в Испания с цел сексуална експлоатация.

Как изглежда днес мястото, използвано за проституция и наричано „улицата на Ада”? Екипът на bTV под прикритие получава секс оферта от българки и влиза в апартамент над въпросната улица. Успява да засече и мъже, разследвани и сочени за лидери на разбитата група. Как преминава срещата с тях – зрителите на bTV ще видят от 19.30 часа на 30 март.

В неделната вечер разследването продължава в пазарджишкото село Семчиново. Защо полицаите в Испания и в България твърдят, че парите, спечелени на „улицата на Ада“, се пренасят и инвестират в имоти в селото? Как завършва престоят на екипа на bTV Репортерите в Семчиново, известно като селото на проститутките и сводниците? И защо местният кмет също е бил разследван като част от високите нива на групата? Отговорите на тези и други въпроси, както и версията на кмета, зрителите на bTV Репортерите ще видят за първи път в неделя, след централната емисия на bTV Новините.

Двете части на филма „Улица „Ад” са реализирани от екип на bTV в лицето на: Росен Цветков – автор, Петър Джанаваров, Добромир Иванов и Евгени Генов – оператори, Калояна Климентова – монтаж, Витали Варадинов – графичен дизайн, и Гена Трайкова - продуцент. Те са част от кампанията „Европейски съюз - по-защитени заедно“.

ПОСЛЕДНИ

Реклама