bTV с отличие от Националното представителство на студентските съвети

Медията получи признанието на церемония по повод 20-ата годишнина от основаването на най-голямата студентска организация в България

Реклама

bTV получи награда за съвместната си работа с най-голямата студентска организация у нас - Националното представителство на студентските съвети. Призът е за оказаната подкрепа и сътрудничеството при възстановяването на Студентския дом и инициативата "Да изчистим България заедно", а bTV беше наградена като медиен партньор.

„Съвместно с организацията даваме шанс на много смислени инициативи като възстановяването на Студентския дом, "Да изчистим България заедно" и други. Това са каузи, които оставят добри следи в нашия живот и вярвам, че заедно ще продължаваме да предаваме добрите примери напред“, каза Мария Лазарова, мениджър „Социални проекти“ в bTV Media Group.

Тържествената церемония по случай 20-ата годишнина от учредителното събрание на организацията се проведе в Деня на учителя в Университета за национално и световно стопанство. Ръководството на НПСС отличи с почетен знак за значим принос личностите, допринесли за развитието на организацията. Отличия получиха и министрите Красимир Вълчев и Костадин Ангелов, които преди 20 години също са били студентски лидери и са участвали в представителството.

ПОСЛЕДНИ

Реклама