Ден нa Плюшеното мече по bTV помага на младежи да сбъднат мечтите си

„Скритите таланти на България“ ще бъдат подкрепени и от служителите на медията

Реклама

Гигантско плюшено мече ще присъства в студиата на всички предавания по bTV тази събота, 17 ноември. Акцията е в подкрепа на програмата „Скритите таланти на България“, която набира средства за младежи в неравностойно положение да сбъднат своите професионални мечти.

Партньорството на bTV с програма „Скритите таланти на България“ на „Операция Плюшено мече“ започва с трогателна история за добротата и всеотдайността на Михаела Стойкова - основател на организацията, която водещата на bTV Новините Лиляна Боянова разказва във „Вярваме в доброто“.

Тази седмица служителите на bTV Media Group стават герои на Плюшеното мече в специална дарителска акция в социалните мрежи - #bTVиМечето. Акцията ще завърши с Ден на Плюшеното мече в ефира на bTV. В съботното издание на „Тази събота и неделя“ Михаела Стойкова и актрисата от „Столичани в повече“ Албена Павлова ще разкажат повече за младежите, на които програмата помага. Зрителите ще видят и историята на тризнаците Александър, Илия, Лазар от Видин, които вече 5 години тренират кану-каяк и мечтаят за бъдеще в спорта като част от програма „Скритите таланти на България“. Темата ще продължи в лайфстайл предаванията „COOL..T“ и „Мармалад“.

Съботната вечер ще покаже на зрителите на bTV и другата страна на проблема. С типичната си прямота, Мартин Карбовски ще разкаже във „Втори план“ историята на няколко младежи, излезли от домове за деца, към които съдбата не е била така благосклонна. Разказ за житейски битки без надежда показва какво се случва с младежите, ако не попаднат на хора с добри сърца, които да им подадат ръка.

„Професионалната реализация е много важна за щастлив живот на всеки човек. Тези младежи нямат много възможности, затова bTV застава зад тях, заедно със своите зрители, с надеждата да донесе щастие и успех на цяло едно поколение,“ сподели водещата на bTV Новините Лиляна Боянова, която подкрепя инициативата от самото ѝ създаване.

Ако искате да се присъедините към екипа на bTV и да дадете шанс за професионална реализация и едно по-светло бъдеще на талантливите български деца в неравностойно положение пратете дарителски sms с текст DMS TALANTI на 17 777.