Деси Стоянова – с награда за професионални постижения

Водещата на "Преди обед" беше отличена с наградата "Мисис Дама на годината" в категорията "Журналистика"

Реклама

Водещата на "Преди обед" по bTV Десислава Стоянова беше отличена с наградата "Мисис Дама на годината" в категорията "Журналистика". Ежегодният коннкурс на агенция "Феймъс" и "Mrs. Universe Ltd." отличава популярни дами със значими постижения в своята професионална област. Церемонията за 2015-та се състоя на 27 март в София.

Десислава Стоянова започва кариерата си във в. "Сега" през 1998 г. Работи в международния, а след това във вътрешно-политическия отдел на вестника. През 2002 г. получава покана да се присъедини към екипа на bTV Новините. През следващите 5 години се занимава предимно с политическа журналистика. Автор е и на редица филми в bTV Репортерите. През 2007-а става заместник-главен редактор на списание AMICA.

От февруари 2012 г. Деси е водеща на "Преди обед" по bTV заедно със Сашо Кадиев. Предаването бързо се наложи като най-гледаното токшоу в делничния предиобед. В отговор на зрителския интерес от 2014 г. "Преди обед" е и с увеличено времетраене, като се излъчва всеки делничен ден от 9.30 до 12.00 часа по bTV.

ПОСЛЕДНИ

Реклама