„Добрият пример“ вече може да бъде споделян и чрез анимирани стикери във Viber

Потребителите на мобилната платформа могат да изтеглят безплатно колекцията до края на годината

Реклама

За втора поредна година, bTV Media Group дава възможност на феновете на онлайн общуването да се сдобият с нова колекция оригинални и свежи Viber стикери, в които главен герой е обичаният от малки и големи талисман на „Добрият пример“ – Зеленко. Новите 12 анимирани илюстрации могат да бъдат изтеглени безплатно до края на годината и са вдъхновени от значими теми като грижата за природата и водните ресурси, облагородяването на любимите кътчета за отдих, засаждането на дървета, спасяването на животни в беда, толерантността на пътя и други.

Дигиталната инициатива на новия социално отговорен проект на bTV има за цел да обогати виртуалното общуване в платформата чрез озвучените и анимирани стикери, с които потребителите да вдъхновяват и поощряват даването на добър пример. Всеки фен на Зеленко, който свали стикерите, ще бъде отведен в специалната общност на инициативата.  Идеята е с помощта на Зеленко и неговите позитивни послания последователите на Viber Общността да бъдат ангажирани и стимулирани да предават зелените идеи и добрите дела напред.

Част от стикерите са вдъхновени от приключенията на маскота в интерактивния детски комикс с автор Станислава Цалова - „Зеленко и мисия „Добрият пример“. Той стои в основата и на тазгодишния национален конкурс за детска рисунка, в който всички млади творци до 13-годишна възраст могат да вземат участие до 07.11.2020 г.

Свалете стикерите на „Добрият пример“ безплатно от ТУК или се присъединете към Viber Общността ТУК.

ПОСЛЕДНИ

Реклама