Футболен маратон в каналите на bTV Media Group

Време е за развръзката в европейските клубни турнири

Реклама

Динамична футболна сряда очаква феновете на Шампионската лига. Всички срещи от последния кръг на груповата фаза ще бъдат излъчени на 8 декември в каналите на bTV Media Group.

Ювентус и Челси вече си гарантираха участие в турнира напролет, но продължават битката за първото място в групата, което ще се реши в последния момент.

В сряда, 8 декември, Челси гостува на Зенит. Мачът е пряко по bTV Action и на VOYO.BG от 19:45 ч. Коментарното ни студио с водещ Валери Генов започва в 19:00 часа.

От 19:45 ч. по RING Борис Касабов ще коментира гостуването на Малмьо на Ювентус.

Футболният екшън продължава в 22:00 ч. с още четири мача.

Преди 16 месеца Барселона претърпя едно от най-големите унижения в историята си. Байерн Мюнхен има възможност да нанесе още един болезнен удар на каталунците, които се нуждаят от победа, за да излязат от групата си. Ще я постигнат ли? Гледайте от 22:00 ч. пряко по bTV Action, bTV Radio и на VOYO.BG, с коментара на Георги Попвасилев.

По същото време в ефира на RING зрителите ще гледат директен сблъсък между Аталанта и Виляреал за място на елиминациите.

Другите два мача Манчестър Юнайтед - Йънг Бойс (с коментатор Никола Ибришимов) и Залцбург - Севиля (ще се коментира от Даниел Хърлев) ще бъдат достъпни онлайн на платформата VOYO.BG от 22:00 часа.

На 8.12 всички късни мачове от Шампионската лига ще се излъчват в комбинирано предаване на платформата Champions TV на сайта btvnovinite.bg.

В четвъртък, 9.12, е ред за решителните срещи от Лига Европа и Лигата на конференциите.

Зрителите ще могат да проследят последния епизод от европейското приключение на ЦСКА за тази есен.

Предстои най-престижното домакинство за „армейците“. ЦСКА играе за честта си срещу Рома. „Вълците“ са вперили поглед в първото място в групата и ще дадат всичко от себе си, за да го постигнат. За Стойчо Младенов и избраниците му няма място за отстъпление! Гледайте ЦСКА – Рома в четвъртък, 9.12.2021 г., от 19:00 часа пряко по bTV Action с коментатори Валери Генов и Явор Кръстев.

От 22:00 часа пряко от bTV Action ще бъде излъчен мачът между Тотнъм и Рен. „Шпорите“ целят задължителна и резултатна победа срещу лидера в групата. Това е последен шанс за европейска пролет за Хари Кейн и отбора. Какво ще стане в Лондон, ще разберем в компанията на Борис Касабов в четвъртък вечер!

Срещите от Лига Европа ще проследим по RING. От 19:45 ч. Реал Сосиедад посреща ПСВ Айндховен, а мачът бе бъде коментиран от Даниел Хърлев.

От 22:00 часа Лацио и Галатасарай играят за първото място в групата си в Лига Европа, а коментатор на този мач ще бъде Петър Мисов.

ПОСЛЕДНИ

Реклама