Футболна сряда в каналите на bTV Media Group: Ювентус, Тотнъм и Атлетико Мадрид влизат в титанични сблъсъци

bTV Action излъчва пряко жребия за осминафиналите в Шампионската лига на 16 декември от 13:00 ч.

Реклама

Футболната магия на най-силния международен клубен турнир продължава по традиция в сряда вечер в ефира на bTV Action, RING, bTV Radio и онлайн платформата VOYO.BG, както и на сайта btvnovinite.bg.

Динамо Загреб – Манчестър Сити е един от двата ранни мача от програмата на последния кръг от груповата фаза на Шампионската лига. Той стартира в 19.55 ч. по bTV Action, с коментара на Петър Мисов. Сити вече се класира за следващата фаза и не може да бъде изместен от първото място, но за хърватите двубоят е от огромно значение. Те са трети, на точка зад втория Шахтьор и на една пред четвъртия Аталанта, и ще се борят до край. По същото време, но в ефира на RING, украинският шампион ще посрещне италианския отбор в Харков в другата решаваща среща за крайния изход в група 3. Коментарът е поверен на Никола Кацаров. Непосредствено преди двата мача, точно в 19.30 ч., ще започне и традиционното коментарно студио с водещ Валери Генов.

Късните двубои обещават не по-малко емоции за феновете на футбола. В 22.00 ч. Байерн Мюнхен и Тотнъм се изправят един срещу друг като горди притежатели на първото и второто място в група 2. Два месеца след първата им среща и незабравимото 7:2 за немците на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“, сблъсъкът между Ханс-Дитер Флик и Жозе Моуриньо идва с надежди за нов голов спектакъл. Коментатор на мача е Борис Касабов.

Паралелно, но по RING, Байер Леверкузен ще посрещне Ювентус в търсене на задължителен успех. Тимът изостава на една точка от втория Атлетико Мадрид и ще даде максимума, за да продължи напред, а дали ще успее – зрителите ще научат от коментара на Даниел Хърлев.

От 22.00 ч. на VOYO.BG могат да бъдат проследени на живо и мачовете:

  • Атлетико Мадрид – Локомотив Москва, с коментатор Петър Мисов
  • Олимпиакос – Цървена звезда, с коментатор Явор Кръстев.

И тази сряда, платформата Champions TV ще комбинира в 90-минутно живо предаване най-важните моменти от всичките късни срещи от турнира – с коментара на Ивайло Чилев, на сайта btvnovinite.bg.

А как ще се разпределят мачовете за осминафиналната фаза в турнира – зрителите могат да научат от Валери Генов и жребия, който ще бъде излъчен пряко в ефира на bTV Action в понеделник, 16 декември, от 13:00 ч.

ПОСЛЕДНИ

Реклама