.

Хитовият сериал "Вътрешна сигурност" стартира премиерно за България на 11 септември по bTV

Хитовият американски политически трилър "Вътрешна сигурност" ("Homeland") стартира премиерно за България на 11 септември от 00:00 часа по bTV. Разработен е от Хауърд Гордън и Алекс Ганса на базата на израелската поредица "Hatufim" ("Военнопленниците"), създадена от Гидиън Раф. Носител на 6 статуетки Emmy Awards, включително за драматичен сериал, той се превърна в световна сензация на малкия екран.

Военноморският сержант Никълъс Броуди (в ролята носителят на Emmy Awards Деймиън Луис) е едновременно публично обявен за герой и сериозна терористична заплаха. Служителката на ЦРУ Кари Матисън (в ролята - наградената с Emmy Awards Клер Дейнс) е на върха в своята област, въпреки че страда от биполярно разстройство. Деликатният танц, който тези две сложни личности изпълняват, изграден върху лъжи, съмнение и желание е в основата на този увлекателен, емоционален трилър, в който съдбата на американската нация е подложена на опасността от тероризъм.

От 11 септември зрителите на bTV ще се запознаят с Кари Матисън – агент на ЦРУ, която след провеждането на неоторизирана операция в Ирак е наказана с пробация и е преместена в Центъра за борба с тероризма на ЦРУ в Ленгли, Вирджиния. В Ирак, Кари е предупредена от една от свръзките си, че американски военнопленник се е превърнал в част от Ал Кайда.

вътрешна сигурност

Работа на Кари става все по-сложна, когато шефът й, директор на Центъра за борба с тероризма Дейвид Естес свиква спешен брифинг. Кери разбира, че Никълъс Броуди, сержант от американския флот, който е обявен за изчезнал от 2003 г., е бил спасен по време на операция на Делта Форс над територия под управлението на терориста Абу Назир. Кери стига до заключението, че Броуди е американският военнопленник, за когото и е разказал нейният човек в Ирак. Въпреки това, федералното правителство и началниците й в ЦРУ смятат Броуди за герой от войната.

Осъзнавайки, че би било почти невъзможно да убеди шефа си да постави Броуди под наблюдение, Кери се обръща към единствения човек, на когото може да се довери – нейният наставник Саул Беренсън. Двамата трябва да работят заедно, за да разберат истината за Броуди и да предотвратят потенциална терористична атака на американска земя. Дали в крайна сметка Броуди ще се окаже атентатор-самоубиец и доколко здравословното състояние на Кари ще повлияе на работата й, зрителите на bTV ще видят от 11 септември в 00:00 часа във "Вътрешна сигурност".

Коментирай
публикувай
 • sotirova_

  Споделям мнението,че филма "Вътрешна сигурност" трябва да се излъчва в по нормално време,той дава реална представа за съвременните събития,може да си направим изводи за същността на американската наглост за изкривената представа за демокрация и световен мир Стига с тези турски помии.Станаха банални.

 • bande

  Пуснете сериала в централно време, вместо "Север-Юг". Не може такъв световен хит да се излъчва в 00:00 премиерно, абсолютно безумие!! Все пак това е БТВ, не се учудвам, ако го беше купила НОВА със сигурност щеше да се излъчи от 20 или 21ч.. Жалко за готиния сериал!

 • archibal74

  Купувате "Кула от карти" и го пускате по Voyo, купувате "Homeland" - получил 5 награди "Златен глобус" и 8 награди "Еми" и го пускате да се гледа в 00:00 ч - пълно малоумие

 • bullet7945

  Това е един от най-добрите сериали, които са правени някога и е чисто самоубийство да се излъчва в 12 часа вечерта... Този сериал е създаден за праймтайма и ако не се излъчва тогава си е чиста загуба на пари... Все пак, който може да го гледа !

 • sarito

  Гнусна телевизия,та вие нямате никаква програма,цял ден цигания,турски сериали по 90 минути,никаква публицистика,водещите ви са омръзнали маймуни-пълна гнусотия сте.По Нова има качествени филми всяка вечер в 20 ч.Гледаме нея

 • maria_niki

  Цензура!? Браво, ашконсул, машшала!!! И какво неприлично има в думата " Босфор"??? Сега пак ли ще пуснете звездички!? Добре, пояснявам- на мястото на звездичките в първия си коментар написах наименованието на един проток на морето, край което се намира град Истанбул! Жалки сте. Ама много.

 • maria_niki

  Добре, бтв. Да вземете да ми обясните нещо. Защо всички турски помии са в осем, в централното време, а всеки смислен филм- на майната си в програмата!? Не може ли в осем да пуснете Изабел Кастилска, а после- този сериал!? Пък турските простотии ги давайте ако щете цяла нощ! Сега, разбира се, ще вземете да ми обясните, че Вътрешна сигурност е в нула часа, защото има кръв и сцени с насилие, нали!? Ужас просто. Пък се сърдите хората като ви казват *** тв!

 • ricoh

  Този сериал заслужава да се излъчва в prime time, а не в ...0:00 часа.