Известни личности сбъдват мечтите на обикновени хора в „Игрите на звездите“ по bTV

Катерина Евро е водещата на летния формат на телевизията, който започва на 31 май

Реклама

Популярни лица от българския спорт, култура и шоубизнес се впускат в забавна надпревара с много игри, музика и хумор в опит да сбъднат мечтите на обикновени хора в новото шоу по bTV “Игрите на звездите”, което тръгва на 31 май. Пилотното издание ще се излъчи от 21 часа.  

Предаването е по лиценз на световния формат Celebrity Game Night, а от втория епизод ще се излъчва всеки петък от 21,30 ч.

Водеща на „Игрите на звездите“ е емблематичната българска актриса Катерина Евро, която ще следи за правилното изпълнение на щурите игри и предизвикателства пред звездите и ще се грижи за доброто настроение на зрителите на bTV. Бенд ще изпълнява всяко музикално желание на водещата и нейните звездни гости. Авторът и продуцент Георги Тошев и музикантът Денис Ризов са капитаните на двата отбора, в които всяка седмица Катето Евро ще кани по две гост-звезди, както и по един участник, за чиято мечта или кауза те ще се борят. Тереза Маринова, Прея, Азис, Владо Пенев, Дара, Pavelll & Venci Venc’ и Михаела Филева са само част от популярните лица, които зрителите на bTV ще видят в нетипична надпревара.

Всеки петък вечер в продължение на 14 седмици двата звездни отбора ще играят по пет игри, изпълнени с много музика, хумор и забавление. Гост-участникът от отбора победител избира едно от популярните лица за партньор в последната шеста игра, в която има възможност да спечели до 5000 лв. за сбъдването на своята мечта. Желанията на участниците включват посещение на Китайската стена, подобряване на живота на животните в зоопарка, отваряне на училище за цирково изкуство в Люлин, инвестиране в собствена пиеса и др.

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама