Лацио, Арсенал и силни футболни страсти в каналите на bTV Media Group на 28 ноември

Петият кръг от груповата фаза на Лига Европа завладява bTV Action, RING и VOYO.BG

Реклама

Този четвъртък, по традиция, bTV Action, RING и онлайн платформата VOYO.BG ще провокират интереса на футболните фенове с нова порция вълнуващи срещи от втория по важност клубен турнир на Стария континент.

Мачовете започват в 17.45 ч. в ефира на RING, където един срещу друг ще се изправят Краснодар и Базел, с коментара на Явор Кръстев. Веднага след срещата – от 19.55 ч., зрителите на спортния канал ще могат да се насладят на двубоя между Фейенорд и Рейнджърс. Възпитаниците на Стивън Джерард победиха с 1:0 холандския си съперник в първия сблъсък между двата отбора от груповата фаза на Лига Европа. Ще отвърне ли подобаващо Фейенорд на удара – мачът ще коментира Ивайло Чилев. Паралелно, но по bTV Action, Ференцварош ще посрещне в Будапеща Еспаньол в преследване на победа след головото равенство на двата тима в последната им среща от турнира. Коментарът е поверен на Валери Генов.

Два часа по-късно, от 22.00 ч. Борис Касабов ще коментира в ефира на bTV Action битката между Арсенал и Айнтрахт. В първия двубой между двата тима „топчиите” спечелиха изразително във Франкфурт. Развръзката предстои, а освен нея, зрителите ще могат да проследят и битката за надмощие между Лацио и Клуж - в същия час, но по RING. В първата среща от турнира румънският тим успя да осъществи изненадващ обрат до 2:1 срещу далеч по-именития си съперник. Римските “орли” обаче се готвят за ответен удар късно в четвъртък, а дали усилията им ще се увенчаят с успех, зрителите ще научат от коментара на Никола Кацаров.

Точно в 19.55 ч. на VOYO.BG футболните запалянковци ще могат да проследят и срещите:

  • Йънг Бойс – Порто
  • Волфсбергер – Борусия Мьонхенгладбах
  • Брага – Уулвърхемптън

От 22.00 ч. потребителите на онлайн платформата ще могат да гледат и:

  • Лугано – Копенхаген
  • Севиля – Карабах
  • Малмьо – Динамо Киев