„Лице в лице“, „Тази събота и неделя“ и „120 минути“ с извънредни включвания през август

Реклама

В месеца на традиционните летни отпуски в телевизионния ефир, bTV продължава да информира зрителите за всичко важно от извънредните събития в страната. В контекста на горещата политическа обстановка, „Лице в лице“, „Тази събота и неделя“ и „120 минути“ ще предложат и актуално съдържание на живо в обичайните си часови пояси.

Първото извънредно включване ще бъде днес, 14 август, от 17.20 ч., в студиото на „Лице в лице“, където Мария Цънцарова ще потърси отговорите на въпросите, които всички си задават.

На 15 и 16 август, от 08.00 ч. в „Тази събота и неделя“ водещата Александра Кръстева и репортерите на bTV ще продължат да информират за всичко най-важно с живи връзки от най-горещите точки, както и актуални интервюта и коментари от студиото. А точно в 17 ч. в неделя Мария Цънцарова ще седне извънредно на стола на водещия на „120 минути“, за да разговаря с едни от най-търсените събеседници за случващото се в страната и възможните развръзки. И двете предавания ще продължат да излъчват и избрано съдържание от изминалия ТВ сезон.

На фона на разгорещения политически живот, икономическата криза след изолацията и протестите в страната, само преди две седмици bTV бе посочена като най-независимата телевизия и първи избор на зрителите по време на важни политически събития.