Лятното турне на „Тази събота и неделя“– на море с българското изкуство

Мариана Векилска, Диана Любенова и Жени Марчева в лятна ваканция след турнето

Реклама

Тази събота и неделя“ гостува с изнесени студия в Царево и Лозенец  на 21 и 22 юли, поставяйки фокус върху любовта към морето, силата на вярата и таланта на българските творци. Цяло съзвездие български актьори и музиканти гостуват този уикенд на Диана Любенова, Мариана Векилска и Жени Марчева. След турнето, зрителите на най-гледания сутрешен блок през уикенда ще се насладят на най-доброто от изминалия телевизионен сезон.

Белослава, Венци Венц, Катерина Евро, Мария Статулова, Кирил Ефремов, Албена Михова, Евгени Будинов и Тончо Токмакчиев са само част от имената, които ще говорят за класата на българското изкуство и предизвикателствата пред гилдията по повод летния арт фестивал в Царево и Лозенец.

В неделя кметът на Царево Георги Лапчев ще разговаря с Жени Марчева за чумата в Странджа – получиха ли хората в село Кости обезщетение за унищожените си стада и как преживяват загубата. Градоначалникът ще отговаря и на въпроси за новия устройствен план по крайбрежието, който предизвика бурни дискусии и изостряне на напрежението между природозащинци и местната власт.

Митрополит Антоний и единственият европейски шампион на България по карате-до и иподякон Димитър Тодоранов  ще говорят за силата на вярата и смелостта да се обърнеш към Бог, а моряци и сърфисти ще споделят в ефира на bTV страстта към морето и вълните.

Гост на „Тази събота и неделя“ ще бъде и Антон Хекимян, който също заедно с екипа на „Тази сутрин“ излиза от столицата, за да срещне зрителите на bTV с актуалните теми  от Черноморието и северна България. С кого ще разговаря водещият в Слънчев бряг, Варна, Балчик, Велико Търново и Русе, зрителите на bTV ще научат лично от него в неделя сутрин.

ПОСЛЕДНИ

Реклама