Манчестър Юнайтед, Аякс и силни футболни емоции в каналите на bTV Media Group на 20 февруари

1/16-финалите в Лига Европа превземат bTV Action, RING и VOYO.BG

Реклама

Нова серия оспорвани битки от втория по важност клубен турнир на Стария континент ще подарят на футболните фенове този четвъртък bTV Action, RING и онлайн платформата VOYO.BG.

Срещите започват в 19.55 ч., когато Брюж посреща Манчестър Юнайтед на стадион „Ян Брейдел“. Играчите на Оле Гунар Солскяер ще дадат всичко от себе си, за да приключат срещата с добър резултат и голове на своята сметка преди реванша, а дали „синьо-черните“ ще успеят да окажат нужната съпротива – зрителите ще научат от коментара на Валери Генов в ефира на bTV Action.

В същия час, но по RING, играчите на третия в испанската Ла Лига – Хетафе, ще приемат холандския гранд Аякс. Футболистите на Ерик тен Хаг изпуснаха шанса си в Шампионската лига и за това ще вложат всички сили в Лига Европа, но домакините се радват на стабилно представяне през сезона и предпоставките за резултатен мач са налице. Коментатор на мача ще бъде Явор Кръстев.

Два часа по-късно, от 22.00 ч., Борис Касабов ще коментира в ефира на bTV Action сблъсъка Байер Леверкузен – Порто. Бившият отбор на Димитър Бербатов се бори на много фронтове – в Лига Европа, в турнира за Купата на Германия и в Бундеслигата. Гостите от Португалия обаче спечелиха с 3:2 последното дерби с Бенфика в местното си първенство и ще излязат на терена с не по-малко самочувствие.

Паралелно, по RING, зрителите ще могат да проследят и как Уулвърхемптън ще посрещне на английска територия Еспаньол. „Вълците“ допуснаха само едно поражение в груповата фаза на турнира. Испанският тим пък пренебрегна кризата вкъщи и стана лидер в своята четворка. Развръзката предстои, а коментарът е поверен на Петър Мисов.

В 19.55 ч. на VOYO.BG футболните запалянковци ще могат да проследят и срещите:

  • Клуж – Севиля
  • Копенхаген – Селтик
  • Спортинг Лисабон – Истанбул Башакшехир

От 22.00 ч. потребителите на онлайн платформата ще могат да гледат и:

  • Рейнджърс – Брага
  • Рома – Гент
  • Волфсбург – Малмьо

ПОСЛЕДНИ

Реклама