Манчестър Сити и Челси се изправят един срещу друг във финала на Шампионска лига на 29 май от 21.00 ч. пряко по bTV Action и voyo.bg

Иван Иванов, Светослав Петров и Валентин Илиев гости на Валери Генов в коментарното студио с начален час 21.00 часа

Реклама

Предстои големият финал на най-престижния футболен турнир в света УЕФА Шампионска лига. На 29 май от 22.00 ч. един срещу друг ще се изправят отборите на „Манчестър Сити“ и „Челси“. bTV Action и онлайн платформата voyo.bg ще предават пряко двубоя между двата английски гранда, а коментарното студио преди срещата ще започне от 21.00 часа. Гости на водещия Валери Генов ще бъдат звездите от близкото минало Иван Иванов, Светослав Петров и Валентин Илиев, с които зрителите ще си припомнят най-интересните и забавни събития от началото на сезона до големия финал.

Екип на спортна редакция на bTV Новините се намира в португалския град, където двата отбора вече се подготвят за битката на стадион "Ещадио до Драгао". Флорина Иванова, Никола Кацаров и операторът Борис Пинтев са подготвили интересни материали и вълнуващи срещи с феновете на двата отбора, сред които има и български запалянковци. Зрителите ще имат възможност да видят и интервюта с бившите играчи на „Манчестър Сити“ Мартин Петров и Ричард Дън.

"Гражданите" са за първи път на финал в най-престижния клубен турнир, докато "сините" ще опитат да спечелят отличието за втори път. Първоначално финалът в тазгодишното издание на надпреварата трябваше да бъде на стадион "Ататюрк" в Истанбул. По 6000 привърженици на двата клуба ще имат възможност да гледат битката за трофея на живо. Главен съдия ще бъде испанецът Антонио Матеу Лаос.

ПОСЛЕДНИ

Реклама