Мариян Щерянов напусна „Фермата“ по свое желание

Участникът с тъмно минало се отказа от битката за голямата награда заради травма

Реклама

Още преди първия елиминационен дуел „Фермата“ остана без най-противоречивия си герой. Мариян Щерянов, който влезе в предаването, за да търси опрощение на грехове от миналото си, напусна стопанството по свое желание, а много от участниците го изпратиха със сълзи на очи. 

Решението да си тръгне той обясни с травмата, която получи с влизането си в риалити шоуто. В първите битки Мариян се нарани сериозно, докато цепеше ритловици. Върху дланите му се образуваха дълбоки рани и се наложи да бъде прегледан и превързан от лекар. 

В следващите дни бинтованият Мариян беше неспособен да работи наравно с останалите по възстановяването на стопанството на храма „Свети Архангел Михаил“ в село Шума и се почувства безполезен. „Напускам, защото имам проблем с ръцете. „Фермата“ за мен е рестарт, едно ново начало, изпълнено с приятели, добрина и достойнство“, каза той. 

Разстроен от решението му да си тръгне, шофьорът Цоньо Трифонов го прегърна силно, разрида се и му подари фланелка със своето име. Преуспелият в САЩ предприемач Любомир Иванов пък му остави за спомен любимата си бейзболна шапка. 

 

Във „Фермата“ Мариян преживя катарзис, след като останалите участници научиха шокиращи подробности от тъмното му минало, но въпреки това не побързаха да го осъдят и дори го помолиха да остане в стопанството. От видеовизитката на Щерянов те разбраха, че навремето той е бил в банда за кражби и че срещу заплащане е ударил невинни майка и дъщеря, ала се въздържаха от коментари. 

„Заради вашето добро отношение за миг забравих вината, която винаги ще ме преследва. Благодаря ви, че ми показахте безрезервната си обич. Дойдох тук за опрощение и го получих“, каза Мариян. Преди да затвори завинаги портите на „Фермата“ зад себе си, той разплакан взе дървеното кръстче, което участниците в най-позитивното риалити шоу изработиха за него, за да го пази и да му носи здраве и късмет. 

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама