Морени се включват в лятното турне N-JOY Summer

Свежарски награди и много пътешествия очакват феновете на радио N-JOY и през септември

Реклама

Националното лятно турне N-JOY Summer продължава с вкусната подкрепа на Морени. Ежегодната кампания на радиото, която тази година е в подкрепа на българския туризъм, ще бъде удължена до първата седмица на месец септември. В рамките на този период всички фенове на радиото могат да спечелят свежарски награди от Морени и радио N-JOY, като се включат в играта N-JOY Summer на сайта www.njoy.bg. Водени от емблематичните водещи на радио N-JOY, слушателите ще се превърнат в радиотуристи, ще обиколят страната и ще могат да се запознаят с най-уникалните кътчета на България.  

В началото на месец юли, когато кампанията N-JOY Summer започна, радиото обеща да се  превърне в неповторим гид за най-интересните и забавни места из България. Оттогава досега бяха проведени десетки интервюта с експерти от най-различни сфери като кулинария, екстремни спортове, археология, история, балнеология, здравен мениджмънт и различни видове туризъм. Ежедневно в онлайн каналите на радиото бяха споделяни десетки снимки и видеа, които отразяваха пътуванията на водещите Инспектор N-JOY, Нейа, Деси и Ники.

Лятната обиколка започна край Поморийското езеро, премина през региона на Западни Родопи, заведе слушателите до най-северната точка на страната и отново се впусна към СПА столицата на България. Пътешествията продължават и всички фенове на добрата музика ще могат да открият нови забавления и да грабнат свежи награди от играта N-JOY Summer! Един късметлия ще може да спечели и голямата награда в края на турнето - фотоапарат за моментни снимки Polaroid Snap, осигурен от Морени.

През тази година кампанията на радио N-JOY  се провежда в подкрепа на българския туризъм, като N-JOY обединява усилия с партньорите си в помощ на един от най-засегнатите сектори в страната. Под мотото #РазличноЛято екипът на радиото предлага алтернатива на шума на големия град с вълнуващи истории и много хитова музика. Екипът на N-JOY се отнася с повишено внимание към развитието на ситуацията, като едновременно с това се старае ежедневно да подкрепя и забавлява всички свои слушатели.

Ако искате да обиколите България, да си припомните уникалните ѝ богатства и да спечелите страхотни награди, следете турнето на радио N-JOY в ефира, на сайта www.njoy.bg, както и в официалните му профили във Facebook и Instagram.