На живо: bTV с парламентарна уеб поредица с водещи Жени Марчева и Мария Цънцарова

Пленарните заседания в сряда и четвъртък ще се излъчват с коментар в реално време на btvnovinite.bg

Реклама

Редакцията на bTV Новините ще предава на живо пленарните заседания на Народното събрание тази сряда и четвъртък в специално коментарно студио. „На живо онлайн: Новият парламент“ ще се излъчва на btvnovinite.bg/noviyat-parlament  с начален час 9:00, с водещи Жени Марчева (в сряда) и Мария Цънцарова (в четвъртък).

В отговор на засиления обществен интерес към събитията от живота на 45-ото народно събрание, bTV ще предложи на зрителите възможност да проследят на живо дискусиите и гласуванията на депутатите. Пред Жени Марчева и Мария Цънцарова в уеб студиото своя коментар ще дадат политически коментатори, социолози и други експерти. Репортерите на bTV Новините ще предложат на зрителите и най-интересните събеседници от кулоарите на Народното събрание.

„Уеб поредицата е поредната стъпка, която bTV Новините прави, за да предостави на зрителите всичко най-важно в сложната политическа обстановка по начин, който отговоря на съвременните навици на хората,“ коментира Антон Хекимян, Директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV. 

Близо 39% от българите посочиха в експресно проучване на „Маркет Линкс“* по-рано този месец, че са се доверили основно на редакцията на bTV Новините за проследяването на изборния ден на 4 април.

По данните анкетата, най-голям процент от зрителите посочват bTV и като медията с най-професионалното, обективно и интересно отразяване в деня на вота.

*Експресно проучване на „Маркет Линкс“ сред 510 души на възраст 18-54, проведено в периода 5-7 април 2021 г.

ПОСЛЕДНИ

Реклама