.
Снимка: N-JOY

Над 100 късметлии спечелиха награди от Инспектор N-JOY

Най-мащабната радиоигра – Инспектор N-JOY, обиколи България два пъти и зарадва своите слушатели със страхотни награди

Вече повече от месец Инспектор N-JOY пътува в градския трафик и призовава слушателите на най-свежото радио N-JOY да живеят с отношение към природата! Остават по-малко от 10 дни, в които можете да се включите в голямата игра. Радио N-JOY съобщава, че през изминалия период в играта участваха над 300 души, а над 100 взеха награди. Със своя хибриден кросоувър КИА Ниро Инспекторът измина над 10 000 километра, обикаляйки над 40 населени места в цялата страна.

По време на обиколката си Инспекторът ни среща с известни личности и музикални звезди от българската сцена. В рубриката „Арестуван в трафика“ бяха проведени редица интервюта със знаменитости като любимците на поп музиката Невена Пейкова, Прея, Михаела Маринова и VenZy, кмета на град Бургас – Димитър Николов, модела Цвети Стоева, актьора и режисьор Ованес Торосян, спортните знаменитости Тити Папазов и Никола Кацаров (познат още от ефира на bTV), Николай Желев – директор на столичното предприятие за рециклиране на отпадъции и дуета Емилия и Маргарита Инчеви (от новия сезон на „Гласът на България“).

Остават по-малко от 10 дни до края на голямата игра. Всеки ден можете да видите Инспектора да обикаля ключови локации в градската среда и да призовава колите около него да участват в играта на радио N-JOY за страхотните награди. Слушайте внимателно честотата на радио N-JOY и ако Инспекторът съобщи в ефир номера на вашия автомобил, трябва веднага да се обадите на телефон 02/ 803 90 90 и може да грабнете награда от голямата игра!

Следете всички новини, снимки и повече информация за инициативата на специалния микросайт и на njoy.bg.

По последни данни на пипълметричната агенция ГАРБ Рaдио N-JOY - най-голямата музикална радио верига в страната, е с категорични първи позиции в основните слушателски категории (15-25 по брой уникални слушатели на дневна база, 18-34 по рейтинг и слушани минути средно на ден, 25-45 по брой уникални слушатели на месечна база, 15-54 по брой уникални слушатели на седмична и месечна база).