Най-новата лятна сцена Парк-театър „Борисова градина“ открива сезона си на 22 май

До края на октомври любителите на изкуството ще могат да се насладят на най-популярните спектакли, концерти и изложби на открито в сърцето на София

Реклама

На 22 май от 21 ч. комедийният хит "Нашата голяма френска сватба" с режисьор Асен Блатечки, ще открие културния афиш на най-новото пространство за изкуство Парк-театър „Борисова градина“.

Разположена в сърцето на София, непосредствено до езерото „Ариана“ в Борисовата градина, летният театър ще предостави на столичани възможността да се насладят на артисти и режисьори като Мариус Куркински, Теди Москов, Георги Мамалев, Асен Блатечки, Теодора Духовникова, Захари Бахаров, Бойко Кръстанов и много други. До края на месец май, театралният календар е запълнен с хитовите постановки „Мръсното копеле“ с уч. на Асен Блатечки, „Поетите Live“, „Отчаяни съпрузи“,  #Лъжи ме. #Обичам те. и моноспектакълът на Захари Бахаров „Чамкория“.

 

Културната и развлекателна програма, която продължава до края на октомври,  включва също музикални концерти, лятно кино, куклен театър, иновативни проекти на нови артисти, танцови спектакли и др. Меломаните ще се насладят на концертните изпълнения на Софийската филхармония и множество  музикални премиери, първата от които е музикалният спектакъл на Калин Вельов и латино група Тумбаито "Урок по танци" на 7 юни. Максималният зрителски капацитет на съоръжението е 950 места, ограничен до 420, за да съответства на настоящите противоепидемиологични мерки. Парк-театър „Борисова градина“ е и единственият летен театър у нас с покрив над публиката и над сцената, за да предостави на зрителите максимален комфорт при дъждовно време. bTV Media Group е официален медиен партньор.

Пълната програма на Парк-театър „Борисова градина“ може да видите ТУК.

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама