Натали Трифонова - докосната от съдбата

„Трудните моменти идват в живота ни, за да ни разтърсят и да ни отворят очите“, споделя красивата синоптичка на bTV пред сп. “DIVA”

Реклама

Слънчевата водеща на прогнозата за времето по bTV Натали Трифонова е родена във Велико Търново, но израства в София. Тя е горда наследница на известен лекарски род и въпреки очакванията на близките и да се развие в тази сфера, Натали избира пътя към телевизията. Пред читателите на списание „DIVA“ чаровната синоптичка разказва за работата с усмивка, говори откровено за изпитанията и за съдбата, която я среща с любовта.

Натали, издай какви изненади си ни подготвила в новото модерно студио на bTV, за което всички говорят?                                                                                                               

Всичко, което правим е за зрителите – за да им бъде още по-интересно. Новото студио е много модерно, високотехнологично и наистина искаме те да виждат представянето на прогнозата за времето и новините в емисиите по много въздействащ и близък до тях начин. Екипът на нюзрума дава най-доброто от себе си, за да има възможност зрителят да се почувства сякаш е на мястото на събитието.

Имаш и своя рубрика за пътувания, коя дестинация те е грабнала най-силно?

Правя рубриката си в сутрешния уикенд блок „Тази събота и неделя“ с много любов, защото самата аз обичам да пътувам. Бих се върнала на всички места, които съм посещавала до момента. Пътувала съм до доста страни в Европа, но може би най-много ми хареса в Черна гора и Хърватия. Има море и планина, страхотен живот, хората са дружелюбни и приятни.

Сигурно си спомняш първото излизане по телевизията?

Спомням си всичко. Дори синята рокля, с която бях облечена. Бях притеснена, но не чак толкова, че да не спя. По-скоро се вълнувах, защото беше абсолютно непознато за мен. Е, разбира се, надявах се да не се изложа. Не исках да разочаровам колегите и хората, които ми бяха дали шанс. Тогава бях едва на 20 години. Но иначе сценичната треска и вълнението си ги имам и до днес. Даже се плаша от момента, в който евентуално ще изчезнат. Те ме държат стегната и концентрирана.

Суеверна ли си, имаш ли определени ритуали преди ефир?

Не съм много суеверна и нямам никакви ритуали. Нося си само червен конец. Върза ми го приятелят ми Доан и вярвам, че ме пази. Така или иначе имам стриктна програма за всеки ден и час. Никога не закъснявам, по часовник съм. В точно определено време влизам в гримьорната, в студиото…и никога не ми се е случвало да закъснея. Дори, винаги подранявам с пет или десет минути. Не обичам и да чакам.

Като дете мечтаеше ли за телевизионни изяви?

Не, никога не съм мечтала за това. Исках да стана балерина, манекенка, всички момичешки професии…Сигурно няма да ми повярваш, но аз и сега не обръщам внимание на популярността, която носи телевизията. Не съм от хората, които се тупат по гърдите. Това наистина е далече от мен и не му обръщам внимание. Всички сме хора. На мен ми е важно да си върша  работата по най-добрия възможен начин и да се чувствам удовлетворена.

С кои слабости от характера ти се бориш?

Много съм колеблива и нерешителна. Инатлива също. Понякога съм твърде крайна и директна  с хората, които обичам. Случва се да им кажа нещо, което не съм искала. Което не бих си позволила да направя с човек, който не ми е близък. И понякога осъзнавам, че това ги наранява и обижда. Дано успея да го променя във времето.

Искаш ли да се видиш в бяла рокля?

Да. Аз съм привърженичка на брака. Днешното съвместно съжителстване на семейни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво пречи да оженят. Не виждам причина това да не се случи.

Цялото интервю на водещата на прогнозата за времето по bTV Натали Трифонова можете да прочетете в юнския брой на списание „DIVA“.

 

 

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама