Няколко праймтайм продукции и повече онлайн видео от bTV през пролетта на 2019-а

Главният изпълнителен директор Флориан Скала коментира плановете на bTV Media Group в интервю за CEETV.net

Реклама

Развиваме продукциите, които през последните две години донесоха успех на телевизионните ни сезони. Работим по следващите, обогатени издания на рейтинговите лидери от тази пролет - „Гласът на България“, MasterChef България, „Бригада Нов дом“, „Смени жената“ и българския сериал „Столичани в повече“, обяви главният изпълнителен директор на bTV Media Group Флориан Скала в интервю за авторитетната международна медия CEETV.net, която отразява ТВ бизнеса в Централна и Източна Европа.

Следващата пролет bTV ще предложи и много ексклузивно съдържание за дигиталните канали на „Гласът на България“ и MasterChef, като предстоят и други оригинални онлайн видео продукции.

 

Новините и актуалните предавания на bTV ще останат гръбнакът на програмата.

„Страната се готви за европейски избори и зрителите могат да разчитат, че ще им предоставим най-професионалното и безпристрастно отразяване и анализ на актуалните събития в България и Европа“, коментира Скала.

Междувременно екипът работи по изцяло новото интегрирано новинарско студио, в което се внедряват ултрамодерни технологични решения. То е вдъхновено е от подобни проекти на водещи международни телевизионни канали, като екипът на телевизията работи със световно признати студио дизайнери, сподели главният изпълнителен директор на bTV Media Group и уточни, че заради мащаба и сложността си проектът ще премине през няколко подготвителни етапа преди зрителите да видят новото студио в първите месеци на 2019 г.

Приоритет на медията е да инвестира повече в българско съдържание с високо качество за всички платформи 2019 г., каза още Флориан Скала.

Цялото интервю вижте ТУК.

ПОСЛЕДНИ

Реклама