Оспорваните плейофни реванши от Шампионската лига - на живо в каналите на bTV Media Group

„Аякс“ - АПОЕЛ Никозия и „Клуж“ – „Славия“ Прага мерят сили на 28 август по bTV Action и RING

Реклама

Тази сряда, 28 август, последната стъпка на отборите преди груповата фаза в Шампионската лига ще бъде направена на живо в каналите на bTV Media Group - bTV Action, RING, bTV Radio и онлайн платформата VOYO.BG.

След нулевото равенство в Кипър, „Аякс“ и АПОЕЛ Никозия ще се изправят един срещу друг в последна битка за надмощие в плейофите на турнира в ефира на bTV Action, bTV Radio и онлайн на VOYO.BG. Тимът на Ерик тен Хаг е твърдо решен да повтори похода си от миналия сезон, когато отново започна от квалификациите, но стигна до полуфиналите и докосваше финала преди гола на Лукас Моура от „Тотнъм”. Амбицията за доказване на кипърците обаче може да наклони везните в тяхна полза. Кой ще направи финалната крачка към груповата фаза – зрителите и радио слушателите ще научат от 21:30 ч. По традиция, студиото е с водещ Валери Генов, а коментатор ще бъде Борис Касабов.

По същото време, в ефира на RING и на VOYO.BG, талантливият отбор на „Славия“ Прага ще премери сили срещу „Клуж“. Чешкият гранд взе аванс с един на нула срещу румънците в първата среща, но петкратният шампион на северната ни съседка доказа в квалификациите, че като гост е още по-опасен. Коментарът на двубоя е поверен на Даниел Хърлев.

От 22:00 ч. в сряда, само на VOYO.BG в търсене на успеха за ЛАСК предстои трудно гостуване на „Брюж“, като срещата ще коментира Ивайло Чилев.

В четвъртък, 29 август, от 19:00 ч. bTV Action ще излъчи и жребия за груповата фаза на Шампионската лига, който ще определи съдбата на отборите в турнира през есента. Кой ще се радва на късмет и кой ще се изправи пред тежки изпитания – зрителите ще научат от коментара на Валери Генов.