.

Позиция на bTV Media Group във връзка с изданието на „Шоуто на Слави” на 6 юни 2016г.

Уважаеми колеги,

Ние от bTV Media Group заявяваме, че емоционалната реакция на г-н Филип Станев вечерта на 6 юни 2016г. по повод личността на г-н Росен Плевнелиев, излъчена във външната продукция „Шоуто на Слави”, е израз на собствена позиция. Като подчертаваме, че винаги сме давали възможност за изразяване на всички гледни точки, доколкото те не нарушават действащото законодателство, bTV Media Group се разграничава от изразеното лично мнение от страна на г-н Станев.

 

 

Коментирай
публикувай
 • pavkata003

  Просташка телевизия,която отдавна не гледам. Гледам й сеира. Бтв е дъно. Този нещастен Слави Трифонов си позволява много. Гаври се с президента,къса снимката му в ефир,преди се гавреше пак с него,а имаше тежък смъртен случай в семейството му. Същото това грозно предаване излъчваше в ефир,как някакъв психар си реже пръста на кухненска дъска. Бтв е гнусна телевизия. Телевизия с нисък рейтинг,парадираща за величие,телевизия манипулираща всичко,турска телевизия. Убеден съм,че ще дойде и нейния край. Образован,интелигентен и възпитан човек не гледа Бтв.

 • svetoslav80

  А "емоционалната реакция на г-н Филип Станев" дали е срещу "личността" на Росен Плевнелиев, или срещу президента на република България - г-н Росен Плевнелиев?

 • rozindali

  Народът го е казал "Каквото повикало ,такова се обадило"

 • ygrup

  Смешен плач по тоя продажен никаквец Плевнвлиев. Срам и позор за институциятя "Презюидент"!

 • bleykov

  " чл. 1 алинея 2 на Конституцията, "цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено", и втората част от изречението: "и чрез органите, предвидени в тази Конституция." Както и за останалата част от конституцията, според която "Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет" (чл 1, ал. 3), нито дори 700-те хил. души, подкрепили с подписа си провеждането на референдум. Също и че "Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната" (чл. 4, ал. 1), а не според желанията на група гласовити сценаристи на телевизионно предаване." - гова е цитат

 • Ивелин_17

  БТВ ОПРОСТАЧИХТЕ ДЪРЖАВАТА. НЯМАТЕ ИЗВИНЕНИЯ ЗА ТАКАВА ГАВРА. МИНАХТЕ ВСЯКАВИ ГРАНИЦИ. ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТЕ НА ЕДИН САМОЗАБРАВИЛ СЕ ВОДЕЩ /ВТОРИ БАРЕКОВ/ ДА ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКИТЕ НА ОЛИГАРХИЯТА С КРИМИНАЛЕН ОТЕНЪК ? ТУК НЕ ОПИРА ВЪПРОСА КАК СЕ КАЗВА ПРЕЗИДЕНТА, А ОМЪСКАРЯВАНЕТО И ОПОЗОРЯВАНЕТО НА САМАТА ИНСТИТУЦИЯ. ПРЕДСТОЯТ И ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ. КАКВО ЛИ ЩЕ НИ СЕРВИРАТ ТОГАВА ТЕЗИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ТИПОВЕ НАРЕКЛИ СЕ ВОДЕЩИ И ПРОДУЦЕНТИ ? СРАМ И ПОЗОР ЗА БТВ !!!

 • Перо

  Само това ли ще кажете, bTV Media Group? Че се разграничавате? От написаното по-горе разбирам, че погалихте с перце бездарниците наричащи себе си сценаристи. Колко жалко, колко жалко...

 • nlit

  Еиии, големи защитници на президента пък се извъдихте... Да разбирам ли, че не ви тормози това, че ви отнемат основни права със смешни аргументи, а ви тормози това, че този който ви ги отнема, а всъщност трябва да ги защитава, някой видите ли го клевети... браво... много сте печени...

 • blagopiqniq

  Този Станев е кръгъл олигофрен. Как може от национална телевизия да се дава всяка вечер думата на такива малоумници ?!

 • denim58

  Всички ВИЕ от ръководството, заедно с онези дето поругават Президента, заслужавате голям Златен скункс за цялостно опростачване.

 • denim58

  Когато едно предаване,без значение дали е външно за BTV,се използва за омаскаряване и оклеветяване, предаване,което отдавна не е шоу, то това предаване е медийна бухалка .То се гаври с институциите и отдавна нарушава добрият тон, а BTV са съучастници.Съучастници в пошлостта и гротеската, за което на всичкото отгоре плащат.Срам ме от Вас и ме отвращавате.Спомнете си ТВ7...

 • stelcoo

  Независимо кой е президент, институцията не трябва да се обижда чрез личността, защото така се обижда цялата държава и народ. Има си граници на допустимо поведение, и те отдавна ги задминаха. Искам да слушам как свири куку бенд, а не политическа пропаганда, няма лошо, но манджата се пресоли.

 • ricoh

  Доколкото знам, политическото предаване на плешивия чалгаджия от Учиндол се излъчва на запис, така че bTV предварително знаят много добре какво ще се излъчва всяка вечер в техния ефир. Друг е въпроса защо още се дава национален ефир на личните политически амбиции на един плешив чалгаджия по телевизия, която определя себе си като "независима" политически. Наясно ли са американските собственици на bTV, че тяхната телевизия в България се използва всяка вечер за личната политическа кариера на един втори Дудук?

 • heli2000

  Според Вас не трябва ли да бъде санкциониран след като Вие сте му дали време за шоу А ТОЙ И ЕКИПА МУ ГО ПОЛЗВАТ ЗА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА. Ако сте телевизия която държи на имиджа си би следвало да има последствие спрямо тези действия, утре в ефира ви може да линчуват и човек и тогава ли ще се оправдаете с това че е външна продукция и бла бла. Жалко е за Вас и хората които ви имаха някакво доверие.

 • svetliosdg

  ЖАЛКА ТЕЛЕВИЗИЯ,щом позволява на някой да се държи толкова просташки с президента. Същото предаване се държава по същия начин,и когато в семейството на президента имаше смърт. Не забравяйте че обикновения човек не го интересува,дали продукцията на Шоуто на Слави,е външна,вътрешна или каквато и да е друга.Хората казват че е направено в БТВ.Дано го осъзнавате!