Празнично с Роби Уилямс - в bTV Репортерите на 28 декември

Реклама

Как британската звезда Роби Уилямс празнува Коледа, как възпитава трите си деца и как се променя през годините? Журналистът Георги Тошев и операторът Румен Василев потърсиха отговорите на тези и други въпроси в лична среща с британската звезда. Филмът „Коледа с Роби Уилямс“ ще бъде излъчен на 28 декември в bTV Репортерите.

Срещата между Тошев и Уилямс е в полския град Торун, където музикантът представя новия си коледен албум.

“Щастлив съм, че песните ми са достигнали до публиката по такъв начин. Това е много важно за мен. Замисълът на албума беше да създаде този тип енергия, която става част от живота и музиката на хората. Исках да донесе радост заради настоящия зимен сезон, но и просто да ги направи щастливи без причина. Радвам се, че този набор от песни носи тази енергия на хората”, споделя Роби Уилямс пред камерата на bTV.

“Той е много спонтанен и откровен човек. Трябват му няколко минути, за те прецени и да ти даде доверието си. За мен беше хубав разговор. Личен. Харесвам личности, които не се страхуват да говорят за трудните моменти в живота си. Респектиращо е, когато звезда от ранга на Роби Уилямс говори открито за проблемите по пътя си. Днес той е преодолял агорофобия, зарязал е наркотиците и е станал баща за пример”, коментира авторът Георги Тошев.

Роби Уилямс е продал над 70 милиона албума, като негови са шест от 100-те най-продавани в британската история. Има 15 сингъла номер едно. Влиза в „Рекордите на Гинес“ като само за един ден продава 1 600 000 билета за турнето му през 2006 г. Спечелил е 17 британски награди, почти двойно повече от всички други изпълнители. През 2003 г. поставя рекорд като в рамките на три поредни вечери пее пред 375 000 души. Роби Уилямс е третият най-пускан изпълнител по британското радио за последните 20 години след Елтън Джон и Джордж Майкъл.

Роден е през 1974 г. в английския град Стоук он Трент. Учи в католическо училище, където се запалва по музиката. Увлича се от танци и участва в детски пиеси. На 16 г. става част от най-успешната британска момчешка банда Take That. През 1995 г., в разгара на техния успех, той я напуска внезапно. Мнозина мислят, че кариерата му ще приключи бързо, но грешат. Роби записва хита на Джордж Майкъл “свобода” и се връща в шоубизнеса по-силен отвсякога. Следват хитове като Millennium, Strong, No Regrets и She’s the One. Подписва договор с EMI за 80 милиона паунда, следват концерти, скандали, наркотици и … много гняв.

Какво сподели голямата британска звезда пред Георги Тошев – зрителите ще разберат на 28 декември от bTV Репортерите, веднага след централните новини. 

ПОСЛЕДНИ

Реклама