„Преди обед“ откри сезона в ново студио и с нови любопитни поредици

Деси Стоянова и Сашо Кадиев отвориха вратите на новия си свръхмодерен дом за вълнуващи срещи, много забавление и оригинални рубрики

Реклама

Новият сезон на „Преди обед“ стартира в новото високотехнологично студио на bTV. Пред погледа на зрителите винаги усмихнатите Деси Стоянова и Сашо Кадиев влязоха в ролята на новодомци, за да се нанесат на живо в ефира на bTV и да поздравят по „съседски“ колегите си от „Тази сутрин“, новини, спорт и прогноза за времето, с които заедно споделят новото интегрирано пространство.

Съчетанието от модерен дизайн, усещане за простор и последно поколение технологии стои в основата на новата визия на предаването, което и тази есен ще радва зрителите всеки делничен ден от 9.30 ч. с много позитивизъм и богато разнообразие от авторски поредици. От новия сезон феновете ще могат да намерят любопитно съдържание от „Преди обед“ и на един от най-посещаваните новинарски сайтове у нас https://btvnovinite.bg/.

От септември репортерите на „Преди обед“ ще пътуват виртуално по целия свят, за да открият забавни хора, места и случки и да ги представят на зрителите по своя уникален начин и в разнообразни рубрики.

Ко-водещият на шоуто „България търси талант“ Даниел Петканов ще открива „Скрити таланти“ с изумителни възможности и заедно с Деси и Сашо ще тества своите граници в екстремно-смешни предизвикателства.

Историите на талантите зад емблематични български песни пък ще бъдат разказвани всяка седмица в рубриката на Косьо Филипов „Разкажи ми песен“. Журналистът обещава на зрителите музикални пътешествия назад във времето, в които текстописци, композитори и изпълнители ще си припомнят какво ги е вдъхновило да създадат евъргрийни като „Клетва“, „Сбогом“, „Елате ни на гости“, „Телефонна любов“ и много други обичани от поколения хитове.

Началото на учебната година ще бъде открито с „Отново в клас“. Популярни личности ще седнат зад чина в собствените си класни стаи, за да разкажат своите ученически истории. Спортът също ще бъде на фокус, защото Венета Георгиева ще среща младите спортни надежди, които се подготвят за игрите в Токио 2020 със старите носители на олимпийската слава.

В емблематичната рубрика „Духът на здравето“ д-р Неделя Щонова ще е вярна на стила си да разговаря с международни експерти и да представя всичко актуално в съвременната медицина. Лео Бианки също ще продължи да открива нови кулинарни дестинации и предизвикателства в „Животът е прекрасен“.

Предаването ще запази и обичаните и утвърдени поредици като „Мистичната България“, „Албумът“, „Във форма“, „Като на кино“, минутите за мода и пътешествия и различния поглед към света на културата, изкуството, науката и обществения живот, които допринасят за лидерската позиция на „Преди обед“ в неговия часови слот през делничните дни. По данни на GARB за първото полугодие на 2019 предаването постига аудиторен дял 45.5% (4+).