ПСЖ - „Реал“ Мадрид и „Атлетико“ Мадрид - „Ювентус“ в груповата фаза на Шампионска лига на 18 септември в каналите на bTV Media Group

Всички късни мачове от най-гледания турнир в света – на живо и безплатно в Champions TV на btvnovinite.bg

Реклама

Тази сряда, 18 септември, bTV Action, RING, bTV Radio и онлайн платформата VOYO.BG ще излъчат на живо първия кръг от груповата фаза на Шампионска лига. Турнирът започва обещаващо с вълнуващи дербита, а платформата Champions TV, която по традиция е достъпна на сайта btvnovinite.bg, гарантира бърз и безплатен достъп до шестте късни срещи – точно в 21.55 ч.

bTV Action ще стартира специалното си коментарно студио в 19:30 ч.  – с водещ Валери Генов. Зрителите ще станат свидетели на битката за надмощие между „Олимпиакос“ и „Тотнъм“ в 19:55 ч. Коментатор на срещата ще бъде Никола Кацаров. Борис Касабов пък ще коментира звездния мач между френския шампион „Пари Сен Жермен“ и „Реал“ Мадрид в 22:00 ч. Двата отбора с футболисти за милиони и треньори, винаги устремени към първото място, обещават истински спектакъл за феновете на футбола. Срещите ще бъдат достъпни и на bTV Radio и VOYO.BG.

Паралелно,  в 19:55 ч. по RING и на VOYO.BG почитателите на най-популярната игра в света ще могат да гледат двубоя „Брюж“ – „Галатасарай“, с коментатор Петър Мисов. Талантливите играчи на „Атлетико“ Мадрид и „Ювентус“, начело с Кристиано Роналдо, ще премерят сили в повторение на осминфиналния сблъсък от миналия сезон. Коментарът на срещата от 22:00 ч. е поверен на Даниел Хърлев.

Още два мача започват в 22:00 ч. пред погледа на потребителите на VOYO.BG. Георги Попвасилев ще коментира „Байерн“ Мюнхен  - „Цървена звезда“, а Явор Кръстев – битката между „Шахтьор“ и „Манчестър Сити“.

Специално за най-запалените футболни фенове на 18 септември отново стартира Champions TV на един от водещите новинарски сайтове у нас - btvnovinite.bg. И този сезон 90-минутното живо предаване ще комбинира най-важните моменти от всичките шест късни срещи от турнира – голове, картони, опасни положения, контузии, греди и др. И всичко това - с коментар от утвърдените спортни коментатори на bTV, в реално време - на компютър, смартфон или таблет.

ПОСЛЕДНИ

Реклама