Разказвачът на истории, които докосват сърцето, Кристина Газиева – гост в „Търси се“ на 7 март

Репортерът на bTV застава от другата страна на микрофона пред Меги и Нели

Реклама

Репортерът на bTV с голямо сърце и автор на поредицата „Спасените“ – Кристина Газиева, ще бъде гост в новото издание на ток шоуто „Търси се“, тази неделя, 7 март. За пътя й до телевизията и срещите й с болките и радостите на хората ще разкажат нейните близки пред водещите Меги и Нели.

Първата среща за Криси ще бъде с нейния колега Светослав Иванов. „Само човек с голямо и добро сърце може да разказва истории по този начин, както Криси. Щастлив съм, че тя е в екипа на моето предаване“, споделя водещият на „120 минути“.

 

На фокус в „Търси се“ ще бъде и една от емблематичните истории, които Кристина Газиева разказва специално за зрителите на bTV. Това е историята на малкия Дамян, който страда от спинална мускулна атрофия. Криси помага на семейството в борбата му лекарството, което е необходимо за лечението на момчето, да бъде регистрирано в България. „Бяхме принудени да отидем да живеем в Германия. Криси ни последва и там. Гостува ни, разказа нашите преживявания и ще сме й благодарни цял живот“, казват развълнувани родителите на Дамян. Момчето ще я предизвика да изпее химна на България, а как ще се справи тя – зрителите ще се уверят сами в минутите след 11 ч. на 7 март.

Меги и Нели ще срещнат Криси и с нейните родители, които живеят в родното й село Абланица. Житейската й история е достойна за сценарий на филм. Кристина помага на родителите си в отглеждането на тютюн, на нивата, после в шивашкия им цех, за да си осигури средства да учи и да следва мечтата си. А мечтата й е да работи като журналист именно в bTV. „Един ден ни обяви, че заминава за Германия, за да учи. Първите години й беше много трудно. Работеше като стюардеса във влак, за да си помага финансово“, разказват Росица и Сергей Газиеви. „Признателна съм на родителите си, че винаги са давали полет на мечтите ми“, развълнувано ще признае Криси. В „Търси се“ тя ще се срещне и със своя любим брат - доктор Юри Газиев, който е неин пример в живота. Той ще я предизвика да говори на типичния за тяхното село абланишки диалект.

 

Каква е Криси като приятел и колега ще споделят и доказаните журналисти на bTV Новините Мария Ванкова и Мария Савкова. Те ще разкрият Кристина като човек с голямо сърце, с който най-много обичат да си говорят и да споделят всичко. „Пожелавам й да срещне голямата любов. Тя готова за нея“, уверена е Мария Савкова.