Сблъсък на титани в 1/8-финалите на Шампионска лига - в каналите на bTV Media Group

„Аякс“ - „Реал“ Мадрид и „Тотнъм“ – „Борусия“ Дортмунд мерят сили на 13 февруари по bTV Action и RING

Реклама

Двубоите от осминафиналната фаза в Шампионска лига ще бъдат излъчени на живо в каналите на bTV Media Group - bTV Action, RING, bTV Radio и онлайн платформата VOYO.BG.

Два футболни титана ще се изправят един срещу друг в битка за надмощие на 13 февруари в ефира на bTV Action. Талантливият отбор на Аякс ще премери сили срещу колебливия напоследък „Реал“ Мадрид. Опитът или амбицията за доказване ще наклонят везните в първия мач – зрителите ще проследят пряко от 22:00 ч., като коментатор на двубоя ще бъде Борис Касабов. В същото време по RING „Тотнъм“ и „Борусия“ Дортмунд ще се срещнат на митичния „Уембли“ под коментара на Явор Кръстев. Студиото преди битките е с начален час 21:30 ч. с водещ Валери Генов.

Отново в сряда, но седмица по-късно – на 20 февруари, зрителите на bTV Action ще могат да се насладят на съперничеството между „Атлетико“ Мадрид – „Ювентус“. Двата гранда с обща цел – да оставят името си в историята, ще търсят преднина от 22:00 ч. Коментатор на срещата е Никола Кацаров.

В същия час по RING в търсене на успеха за „Шалке“ предстои трудно гостуване на „Манчестър Сити“. Петър Мисов ще коментира двубоя.

За първи път в осминафиналната фаза на Шампионска лига ще бъде използвана системата VAR, която помага при решенията на съдиите.

Финалът ще се изиграе на стадион „Уанда Метрополитано“ в Мадрид на 1 юни 2019 г.

ПОСЛЕДНИ

Реклама