Седмица на любовта по радио N-JOY

Очаквайте всеки ден срещи с едни от най-атрактивните музиканти, майстор-готвачи, астролози, мачмейкъри и много други в ефира на N-JOY

Реклама

Броени дни преди празника на влюбените ефирът на радио N-JOY ще се настрои на вълните на любовта. От 11-и до 15-и февруари всички слушатели на радиото ще имат възможността да проследят специалната програма в „Седмицата на любовта“. В рамките ѝ ще ни гостуват едни от най-атрактивните музиканти, майстор-готвачи, астролози, мачмейкъри, психолози, комедианти и много други.

В „Седмицата на любовта“ в студиото на радио N-JOY ще влязат гости като Иван Лечев музикант и треньор в „Гласът на България“, който ще ни разкаже повече за любовта към музиката и за предстоящия вълнуващ сезон на най-гледаното музикално шоу у нас. Специално за слушателите на радиото известната астроложка Светлана Тилкова – Алена е подготвила годишен любовен хороскоп, с който ще ни разкаже за съвместимостта на зодиите. Продължаваме интригуващите срещи в ефира на N-JOY с усмихнатата психоложка Елена Димитрова – Ангелова в рубриката „Загубени в превода“, а след нея ще чуем и майстор-готвача Аврам Големечков от първия сезон на кулинарното шоу „MasterChef”, с който ще говорим за сватбените торти и за някои „любовни“ рецепти.

Сред гостите в „Седмицата на любовта“ ще бъдат също съпрузите и мачмейкъри Радослава и Румен Карамихалеви, както и комедиантката, известна от родната stand-up сцена – Надя Bright. В редовната рубрика при Инспектор N-JOY „Яж, пътувай и обичай“ ще се включим с полезна информация за пътешествия и екзотични страни от чаровната Дани Райкова (позната от последния сезон на кулинарното шоу „MasterChef”).

Ще завършим „Седмицата на любовта“ със звездата от родната поп сцена VenZy, който ще ни поднесе много изненади в ефира на радио N-JOY, затова слушайте внимателно!

Можете да следите вълнуващата програма на радио N-JOY и във Facebook страницата на радиото, където пряко ще бъдат излъчвани стриймове от интервютата на гостите в „Седмицата на любовта“ по радио N-JOY.

Следете за повече информация около Седмицата на любовта по радио N-JOY и на нашия сайт www.njoy.bg

ПОСЛЕДНИ

Реклама