Седмицата на големите стартове по bTV е 15 - 22 септември!

Пет изцяло нови формата, най-малко три сериала и следващи сезони на любими предавания изграждат изцяло българския праймтайм на bTV

Реклама

Тази есен зрителите на bTV ще гледат само българска продукция в праймтайм. Седмицата на големите стартове е 15 - 20 септември, когато започват ключовите предавания на bTV през новия, невиждан досега у нас, ТВ сезон.

Началото е в неделя, 15 септември, от 20:00 часа с откриващия епизод на най-горещото приключенско риалити „Африка: звездите сигурно са полудели”. Зрителите ще разберат кои са популярните лица, приели предизвикателствата на Черния континент, а водещите Яна Грудева  и Антон Хекимян и  ще разкрият какви мисии и приключения очакват зрителите на 16 септември, отново от 20:00 часа.

Топ шеф-готвачът на Великобритания, пловдивчанката Силвена Роу, ще изненада любителите на кулинарията и забавленията около приготвянето на ястия с хитовия формат „Щипка сол” във вторник, 17 септември от 21:00 часа. За първи път в подобен формат зрителите на bTV ще могат да се включат на живо в шоуто, за да споделят уменията си в кухнята с водещата и гост звездите й във всеки епизод.

На 18 септември, сряда, от 21:00 часа вечно воюващите Чеканови и Лютови ще се завърнат на малкия екран с шести сезон на любимата комедийна драма „Столичани в повече”.

Изцяло новият за българския ефир формат Vox Populi стартира на 19 септември, четвъртък, от 20:00 часа. За първи път в телевизионно предаване у нас зрителят ще дирижира изхода от различни ситуации, почерпени от реалния живот. Те ще бъдат представени под формата на филми с отворен край. Водещият ще обсъжда всички обстоятелства около казуса с публиката в студиото, а зрителите на bTV ще изберат чрез гласуване един от двата, може би еднакво правилни, финала на историята.

Забавленията в петъчната вечер по bTV започват на 20 септември в 20:00 часа с новото авторско комедийно риалити „Нищо лично” - най-забавната скрита камера. Комедийната вечер ще продължи в 20:30 часа, когато новобогаташът Коце ще се върне в къщата на тъщата с четвъртия сезон на авторския ситком „Домашен арест”.

Големи стартове в ефира на bTV предстоят и след 23 септември. Най-успешната телевизионна игра в световен мащаб „Това е цената” ще предизвиква съобразителността, бързото мислене, късмета и чувството за хумор на зрителите на bTV от 26 септември в 21:00 часа. Записванията за участие продължават и в момента на (02) 4456-240 и www.tovaecenata.btv.bg.

На 28 септември по bTV се завръща и уникалният социален проект „Предай нататък” с водещ Наталия Симеонова. В третия сезон на предаването зрителите ще видят още повече позитивни и слънчеви истории.

В разгара на есенния сезон се завръща и филмовият хит от пролетния сезон - разтърсващата семейна драма с участието на Асен Блатечки, Стефан Данаилов, Ваня Цветкова и Яна Маринова - „Фамилията”.

ПОСЛЕДНИ

Реклама