Шести кръг от груповата фаза в Шампионската лига – на живо в каналите на bTV Media Group

bTV Action ще излъчи на 17 декември жребия за осминафиналите на Шампионската лига

Реклама

Реал Мадрид спечели групата си в Шампионската лига, но все още не е здраво стъпил на земята. За целта грандът от Испания се нуждае от убедителна победа срещу ЦСКА Москва. Двубоят е в сряда, 12 декември, в ефира на bTV Action и онлайн на Voyo.bg от 19:30 ч. Студиото е с водещ Валери Генов, а коментатор ще бъде Явор Кръстев.

По същото време, Ring ще предава мача Виктория Пилзен – Рома. Коментатор е Петър Мисов.

Два отбора със славна история в Европа се изправят в Амстердам. Залогът е първото място в групата в Шампионската лига. Аякс – Байерн Мюнхен с коментатор Георги Попвасилев, сряда, 22:00 ч. –  пряко по bTV Action, bTV Radio и онлайн на Voyo.bg.

Кристияно Роналдно и Ювентус са се прицелили в първото място в групата си. То минава през успех като гост на Йънг Бойс. Двубоят е от 22:00 ч. пряко по Ring с коментатор Никола Кацаров.

След 6 години отново български съдия ще ръководи мач от груповата фаза на Шампионската лига. Георги Кабаков получи наряд за Валенсия – Манчестър Юнайтед. Мачът е от 22:00 ч., само на Voyo.bg с коментатор Даниел Хърлев. По същото време Voyo.bg ще излъчи и Шахтьор – Лион с коментатор Борис Касабов.

Всички късни мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник и сряда ще бъдат отразени на живо в комбинирано предаване с коментатори Даниел Хърлев – на 11 декември, и Ивайло Чилев – на 12 декември на Champions TV, онлайн на сайта bTVnovinite.bg. Платформата Champions TV е достъпна напълно безплатно и без регистрация през всички устройства – смартфон, таблет, компютър.

Жребият за осминафиналите на Шампионската лига ще бъде излъчен на 17 декември, понеделник, от 13:00 ч. по bTV Action. Коментатор ще бъде Валери Генов.

ПОСЛЕДНИ

Реклама