Тази вечер във „Важното, казано на глас“ по bTV Radio: Проф. Стив Ханке за „Брекзит“

Реклама

Американският икономист проф. Стив Ханке, известен като бащата на българския валутен борд, коментира в интервю на Диана Хаджийска за ефира на bTV Radio кои са големите печеливши и кои са губещите от решението на британците да напуснат ЕС.

Стив Ханке е професор по приложна икономика от университета „Джон Хопкинс“ в САЩ. За предаването „Важното, казано на глас“ по bTV Radio той посочва основни фактори, които засягат България, по отношение на легитимността на европейските институции.

Проф. Ханке коментира още как „Брекзит“ ще се отрази на връзката между Русия и Великобритания, както и каква е неговата прогноза за въздействието на решението върху световната икономика.

Гост на живо в студиото на bTV Radio ще бъде политологът Първан Симеонов. Темата ще коментира и журналистката Мария Спирова от Лондон.

Слушателите на bTV Radio имат възможност да се включат по темата в ефира чрез обаждане на кратък номер *7576 (без допълнително увеличение), като коментарите се излъчват в предаването след 18:00 часа.

Чуйте пълния коментар на проф. Стив Ханке по темата - тази вечер в предаването „Важното, казано на глас“ в ефира на bTV Radio от 18:00 до 19:00 часа.

ПОСЛЕДНИ

Реклама