„Тотнъм“ и „Ливърпул“ в зрелищен сблъсък на финала на Шампионска лига – пряко по bTV Action и bTV Radio, и онлайн на VOYO.BG

Домакин на решаващата битка в турнира ще бъде новото високотехнологично студио на bTV

Реклама

В съботната вечер на 1 юни финалът на УЕФА Шампионска лига ще бъде излъчен пряко от стадион „Уанда Метрополитано“ в Мадрид по bTV Action и bTV Radio, както и онлайн на VOYO.BG.

Историческият сблъсък между „Тотнъм“ и „Ливърпул“ и техните знаменити мениджъри, спечелили милиони сърца по света, ще започне в 22.00 ч. с коментара на Борис Касабов. „Мърсисайдци“ ще играят на финал в УЕФА Шампионска лига за втора поредна година, след като преди 12 месеца загубиха с 1:3 от „Реал Мадрид“ в решаващия мач. „Шпорите“ пък вече доказаха, че са способни на чудеса след героичния обрат с 3:2 срещу „Аякс“, който ги изведе до финалната битка. Дебютантът на финала в турнира или опитният боец в Европа ще бъде провъзгласен за новия властелин на Стария континент – феновете ще научат от каналите на bTV Media Group.

Специално за решаващия сблъсък, от 21.00 ч. големи имена от българския футбол ще бъдат гости на Валери Генов в новото високотехнологично студио на bTV, което ще направи своя дебют същата вечер. Модерен дизайн, иновативни видеостени с 4K резолюция,  четири камери и кран, които улавят всеки детайл, са само част от предимствата на новото многофункционално пространство. Благодарение на последно поколение добавена реалност футболисти от двата отбора също ще могат да „присъстват“ в студиото, за да подарят на зрителите още по-пълноценно и незабравимо спортно изживяване.

В сърцето на „покорения“ от десетки хиляди англичани Мадрид, топрепортерът от спортната редакция на bTV Иван Боянов ще бъде в компанията на обичания Мартин Петров. Журналистът ще срещне зрителите с някои от най-страстните фенове, както и с посланиците на УЕФА Шампионска лига - легендарни футболисти, бивши носители на трофея.