Тотнъм – Лайпциг и Аталанта – Валенсия в зрелищни битки в каналите на bTV Media Group

Мачовете от осминафиналите на Шампионската лига превземат всички bTV платформи на 19 февруари

Реклама

Футболните вечери от Шампионската лига се завръщат. Тази сряда, по традиция, bTV Action, RING, bTV Radio, онлайн платформата VOYO.BG и сайтът btvnovinite.bg ще проследят всичко най-важно от първите осминафинални срещи от най-авторитетния европейски клубен турнир.

След като постигна драматичен успех с 3:2 като гост на Астън Вила в мач от 26-ия кръг на английската Висша лига, Тотнъм  подхрани надеждите си за място в топ 4, и загря за предстоящия първи сблъсък с Лайпциг. Германският отбор е корав и непредвидим съперник, а преди броени дни затвърди добрата си форма с категорична победа срещу Вердер Бремен в двубой от 22-ия кръг на Бундеслигата. Срещата между играчите на Жозе Моуриньо и Юлиан Нагелсман е в сряда от 22.00 ч. по bTV Action, а коментатор на двубоя ще бъде Георги Попвасилев.       

Паралелно, но в ефира на RING, дебютантът Аталанта ще бъде домакин на Валенсия. Воденият от Джан Пиеро Гасперини тим е в серия от четири мача без загуба, в които бергамаските са вкарали 13 гола. „Прилепите“ също постигнаха добри резултати при гостуванията си в груповата фаза на турнира, а кой от двата отбора ще вземе преимущество преди реванша  – зрителите ще научат от коментара на Даниел Хърлев.

Коментарното студио преди срещите започва в 21.30 ч. с водещ Валери Генов.