Вълнуващи реванши в четвъртфиналите на Шампионска лига и Лига Европа – в каналите на bTV Media Group

„Манчестър Сити“ – „Тотнъм“ и „Порто“ – „Ливърпул“ мерят сили на 17 април по bTV Action и RING

Реклама

Едни от най-оспорваните реванши от 1/4-финалната фаза в Шампионска лига и Лига Европа ще бъдат излъчени на живо в каналите на bTV Media Group - bTV Action, RING и онлайн платформата VOYO.BG, съответно на 17 и 18 април.

Тази сряда английското дерби на 1/4-финалите в Шампионската лига обещава ожесточен двубой. Думата отстъпление не присъства в речника на Хосеп Гуардиола, защото неговият „Манчестър Сити“ е притиснат до стената за оцеляването си в турнира. „Тотнъм“ спечели първата британска битка, но втората обещава да бъде по-вълнуваща от всяка друга. Решителната среща между „Манчестър Сити“ и „Тотнъм“ ще бъде излъчена на живо от 22:00 ч. на 17 април в ефира на bTV Action, bTV Radio и VOYO.BG, а коментатор ще бъде Никола Кацаров.

В ефира на RING по същото време „Ливърпул“ ще брани аванса си срещу „Порто“. Успехът до голяма степен носи увереност за тима на Юрген Клоп, който преследва класиране за втора поредна година на полуфинал в най-авторитетната клубна надпревара. Португалците обаче обещават много трудности за защитата на гостите на „Ещадио Да Луш”. Петър Мисов ще коментира мача, а студиото преди реваншите е с начален час 21:30 ч. с водещ Валери Генов.

Футболните страсти са гарантирани и на 18 април, когато от 22:00 ч. пряко по bTV Action и на VOYO.BG „Челси“ ще опита да направи последната крачка към полуфиналите на Лига Европа. Макар и да загуби домакинството си, „Славия“ Прага недвусмислено показа, че неслучайно е в тази фаза от турнира. Ще успеят ли чехите да сътворят сензацията на „Стамфорд Бридж“ или фаворитът от Лондон ще продължи към най-добрите четири – зрителите ще научат този четвъртък от коментара на Валери Генов.

В същия ден и час, за феновете на футбола, „Валенсия“ и „Виляреал“ ще се изправят един срещу друг на живо в онлайн платформата VOYO.BG.