Вълнуващи сблъсъци от осминафиналите на Лига Европа превземат каналите на bTV Media Group тази вечер

Двете испано-италиански дербита от турнира няма да се играят днес

Реклама

12 март е денят на Лига Европа в каналите на bTV Media Group. Едни от най-интересните мачове от 1/8-финалите на втория по важност европейски клубен турнир ще бъдат излъчени на живо тази вечер в ефира на bTV ActionRING и онлайн платформата VOYO.BG.

Въпреки че срещите Севиля – Рома и Интер – Хетафе бяха официално отложени от УЕФА с цел превенция на разпространението на коронавируса и все още не е ясно кога ще бъдат изиграни, в 19.55 ч. bTV Action ще предложи на всички пред малките екрани възможността да проследят интригуващото съперничество между Истанбул Башакшехир и Копенхаген. В исторически план, двата тима никога не са заставали  един срещу друг на терена, а на чия страна ще бъде успехът – мачът ще коментира Валери Генов.

В същия час Айнтрахт Франкфурт ще се изправи срещу Базел в ефира на RING при закрити врата. Дали швейцарският тим ще продължи отличното си представяне в настоящото издание на надпреварата или Айнтрахт ще реши всичко още на своя територия – зрителите ще научат след края на последния съдийски сигнал от Георги Попвасилев.

Зрелищните двубои продължават в 22.00 ч. със срещата Рейнджърс – Байер Леверкузен  по bTV Action. И двата отбора отстраниха съперниците си в първия елиминационен кръг на турнира с по две победи, а кой от тях ще заслужи нов повод за радост – на финала ще обяви Ивайло Чилев.

Същевременно, германският Волфсбург ще приеме украинския Шахтьор в ефира на RING. В предишната фаза „вълците“ преодоляха без усилия Малмьо, като все още са без загуба в осем поредни срещи от всички турнири. Украинският шампион също е в отлична форма и е в готовност за равностоен двубой. Негов коментатор ще бъде Явор Кръстев.

ПОСЛЕДНИ

Реклама