VOYO вече е с обновен дизайн

Реклама

SVOD платформата на bTV Media Group VOYO.bg вече е с подобрен, responsive дизайн. Ексклузивните сериали, любимите филми, спортните емоции и livestream-ът на каналите на bTV Media Group вече са още по-леснодостъпни чрез обновения видео плейър и подобрената структура на сайта. Процесите по регистрация и купуване на абонаменти от новите потребители също са улеснени.

VOYO позволява на интернет потребителите, запалени фенове и ТВ зрители да гледат над 5000 часа видеосъдържание онлайн, без реклами и с професионални субтитри или дублаж. Над 500 филмови заглавия от всички жанрове, първокачествен спорт, риалити формати и развлекателни предавания, специално детско съдържание и музика са само част от съдържанието на VOYO в началото на 2019 г.

В момента ексклузивно на VOYO феновете могат да проследят скандинавския криминален сериал „Адвокатът“, полския крими сериал „Учителят“, всички сезони на „Престъпления без граници“, руската драма „Изневяра“ и най-новото скандинавско крими заглавие „Полярно слънце“. Преди ефир феновете могат да гледат хитовите сериали по bTV „Горчива любов“, „Любов от втори опит“ и „Шест сестри“.

Платформата VOYO е леснодостъпна през всички устройства - компютър, лаптоп, таблет и телефон.