Зад кулисите на „България търси талант” – тази събота в bTV Репортерите

Кристина Газиева среща зрителите с продукционния екип на bTV, който изстреля шоуто до световно ниво

Реклама

В първата събота на 2020 г. bTV Репортерите ще пренесе зрителите в „кухнята“ на едно от най-успешните, позитивни и забавни предавания в българския ефир, за да ги срещне с екипа, който не само изгради сцената на „България търси талант”, но и успя да я преобрази десетки пъти, за десетки участници, с десетки декори и специални ефекти – точно в рамките на минута.

На 15 декември България избра своя нов талант. Незрящият 31-годишен Андриян Асенов, който впечатли публиката и журито с дарбата си да имитира известни личности. Той грабна голямата награда на „България търси талант” от 50 хиляди лева, а финалът беше гледан от рекордните над 1 милион и 400 хиляди зрители пред малкия екран. За тях обаче останаха скрити онези 120 души от продукционния екип на bTV, които направиха успеха на предаването възможен.

 

Кой построи сцената на „България търси талант”? Кой избра участниците? Кой се грижеше за визията на журито? И кой изстреля предаването на световно ниво? Репортерът на bTV Кристина Газиева повдига завесите, за да срещне зрителите с хората в тъмни фланелки с надпис „Екип“, благодарение на които последният сезон на шоуто доказа, че „невероятното не е невъзможно“.

След края на предаването - кои са останалите нови и вече утвърдени забавни формати в ефира на телевизията, по които екипът продължава работи усилено – отговорът в bTV Репортерите на 4 януари, веднага след централната емисия на bTV Новините.

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама