16 телевизионни премиери през април по bTV Cinema

Филмовият канал пуска по два нови филма всеки понеделник и стартира рубриките „Романтичен вторник“ и „Трилър в петък“ с изцяло премиерни заглавия

Реклама

През април bTV Cinema ще предложи качествено филмово изживяване за зрителите пред екрана с цели 16 телевизионни премиери за България. Всяка седмица почитателите на седмото изкуство ще имат възможност да се насладят на четири нови заглавия в различни жанрове. В запазения ден за премиери в програмата на филмовия канал – понеделник, своят телевизионен дебют вече ще правят два филма, а всеки вторник и петък от 19:00 ч. зрителите ще могат да се наслаждават на премиерни романтични и трилър заглавия.

 

Стартът на премиерния маратон всеки понеделник ще бъде даден на 3 април с приключенския хорър „Под повърхността“ (21:00 ч.), в който зимно пътешествие се превръща в отчаяна надпревара с времето за две сестри, след като едната е хваната в капан от свличащи се скали на дъното на океана, и драмата „Последният тъмнокож в Сан Франсиско“ (от 22:45 ч.) с участието на Джонатан Мейджърс.

 

На 10 април (понеделник) от 21:00 ч. своята премиера за българския ефир ще направи приключенският екшън „Богът на гръмотевиците“, в който млад мъж ще трябва да се справи с изненадващо придобити богоподобни сили. От 23:15 ч. следва телевизионният дебют на екшън трилъра „Застрашени видове“ (23:15 ч.), проследяващ отчаяните ходове за оцеляване на цяло семейство, след като по време на сафари техният ван е обърнат от разярен носорог.

 

Седмица по-късно зрителите, на 17 април (понеделник), bTV Cinema ще представи премиерно за България скандинавската екшън драма „Море в пламъци“ (21:00 ч.), разкриваща непоправимите последици за Земята след един от най-големите петролен разливи в морето, както и трилъра с участието на Морган Фрийман „Нощ на отмъщение“ (23:15 ч.). В него Руби Роуз ще се превъплъти в ролята на млада майка, която се опитва да загърби тъмното си минало на наркопласьор, но мафията решава да отвърне на удара, вземайки за заложник дъщеря ѝ.

 

В последния „премиерен понеделник“ от април (24 април) е ред за най-новата част от поредицата „Специален отдел Q“: „Ефектът на Марко“ (21:00 ч.), а от 23:15 ч. зрителите на bTV Cinema ще могат да се насладят на блестящото екранно партньорство на Сюзън Сарандън и Кейт Уинслет в „Черна птица“ – драматична история за неизлечимо болна майка, чиято последна воля е да се събере със семейството си за последен път.

 

От 4 април (вторник) bTV Cinema ще предложи чисто нов премиерен слот изцяло с романтични заглавия – всеки вторник от 19:00 ч. През април в „Романтичен вторник“ зрителите ще могат да съпреживеят любовните трепети и емоционалните търсения на героите от премиерните филми „На вълните на любовта“ (4.04), „Добра реколта“ (11.04), „Намек за любов“ (18.04) и „Долината на любовта“ (25.04).

 

Почитателите на трилърите също ще имат запазен ден и час за премиерни заглавия в ефира на bTV Cinema. От 7 април (петък) в 19:00 ч. филмовият канал стартира своята нова рубрика „Трилър в петък“, а през месеца своят телевизионен дебют там ще направят лентите „Преследвана от бившия“ (7.04), „Кошмарът на булката“ (14.04), „Тайните на мажоретките“ (21.04) и „Другата майка на дъщеря ми“ (28.04).

Тагове: btv cinema