Реклама

Справедливостта ще е основна движеща сила във филмите по bTV Cinema през юни. Едни от най-новите кино продукции с участието на звезди от ранга на Меган Фокс, Джоди Фостър, Хали Бери, Наоми Уотс, Доналд Съдърланд, Майкъл Пеня, Патрик Уилсън, Джеймс Франко и Сет Роугън ще направят телевизионната си премиера за България в ефира на филмовия канал на bTV Media Group.

bTV Cinema обещава да прикове вниманието на зрителите със 17 нови заглавия от различни жанрове, а почитателите на седмото изкуство отново ще могат да се насладят на четири премиерни филма всяка седмица – по два един след друг в понеделник от 21:00 ч., както и във вторник и в петък от 19:00 ч.

Стартът на премиерния маратон всеки понеделник ще бъде даден на 5 юни с криминалния екшън „Собствено правосъдие“ (21:00 ч.) с Джон Бойега, в който „прегорял“ нюйоркски адвокат решава да откаже да се бори срещу системата и присвоява многомилионна наркосделка от един от клиентите си, и романтичната драма „Вълни“ (23:00 ч.), проследяваща емоционалното пътуване на едно американско семейство от предградията по пътя на любовта и прошката след трагична загуба.

На 12 юни (понеделник) от 21:00 ч. своята телевизионна премиера за България ще направи биографичният трилър с Джоди Фостър „Мавританецът“, представящ историята на един от най-дълго лежалите затворници в Гуантанамо – Мохамеду Улд Слахи, заподозрян за съучастник в терористичните атаки в САЩ от 11 септември 2001 г. От 23:30 ч. следва телевизионният дебют на психологическия трилър „Часът на страха“ със звездното участие на Наоми Уотс, която влиза в ролята на самотна писателка, преследвана от невидима сила.

Седмица по-късно – на 19 юни (понеделник) от 21:00 ч. – bTV Cinema ще представи премиерно за България приключенската фантастика MOONFALL на виртуозния майстор на катастрофични блокбъстъри Роланд Емерих. В най-амбициозния си проект до момента режисьорът ще отведе зрителите на зрелищно киноприключение, в което носителката на „Оскар“ Хали Бери, Патрик Уилсън и Джон Брадли ще предприемат опасна мисия до Луната, за да открият, че тя крие смъртоносна тайна. Веднага след фантастичното приключение в Космоса, от 23:45 ч. следва премиерната екшън драма „Смъртоносен отряд“, в центъра на която е моралната дилема пред млад войник, заставен от новия си сержант да убива цивилни в Афганистан под заплаха, че ако откаже, ще бъде ликвидиран от собствения си екип.

Сред премиерните заглавия в понеделник вечер, на 26 юни филмовият канал на bTV Media Group ще представи и комедията по действителен случай „Измама за 40 милиона“ (21:00 ч.), в която две семейства създават грандиозна пирамида с купони за храна на стойност 40 милиона долара, както и екранизацията на бестселъра „Зеровил“ (23:15 ч.) с участието на Джеймс Франко, Меган Фокс, Сет Роугън и др. В центъра на историята е бившият семинарист Викар, който идва в Холивуд, за да преследва мечтите си, и се сблъска с различни исторически фигури от киното, които променят живота му.

В премиерния слот с изцяло романтични заглавия всеки вторник от 19:00 ч. bTV Cinema ще представи лентите „Лятото на нашата любов“ (6.06), „Любов от пръв поглед“ (13.06), „Ръководство по оцеляване“ (20.06) и „Гадже за рождения ден“ (27.06), а в петъците от 19:00 ч. почитателите на трилърите ще се насладят на пет нови филма – „Тайното семейство на съпруга ми“ (2.06); „Мама няма да те нарани“ (9.06); „Тайната на сестринството“ (16.06); „Млада и бременна“ (23.06) и „Лукс, блясък и неприличие“ (30.06).

Тагове: кино филми