Премиерният ситком „Наръчник за женени“ стартира от 17 юни по bTV Comedy

Австралийската поредица, която ще върви през уикендите от 22:30 ч., представя забавен и същевременно задълбочен поглед върху динамичните семейни отношения

Реклама

Един от най-популярните австралийски ситкоми – „Наръчник за женени“ („How to Stay Married“), тръгва премиерно в ефира на bTV Comedy от 17 юни (събота). Епизодите на новата поредица, в центъра на която са динамичните семейни отношения на двама дългогодишни брачни партньори, пречупени през призмата на комедийния жанр, ще се излъчват всеки уикенд от 22:30 ч., като ще са достъпни и онлайн на VOYO.

 

„Наръчник за женени“ проследява ежедневието на съпрузите Грег и Ем Бътлър, докато те преминават през възходите и паденията на дългогодишния си брак. Ситкомът представя забавен и същевременно задълбочен поглед върху семейния живот, който почти винаги върви ръка за ръка с преследването на кариера, неизбежната домакинска работа и отглеждането на децата.

 

Историята:

Грег (Питър Хелиър) и Ем (Лиса Маккън) са женени от близо 15 години, но потънали в рутината на брака, вече са изгубили искрата помежду си. Ем е домакиня, посветена на отглеждането на децата, която след първото си раждане не се е връщала на работа. Когато постоянното седене вкъщи и досадните домакински задължения ѝ натежават, тя решава да възобнови кариерата си. В този момент Грег пък научава, че е съкратен, и на двамата им се налага да разменят местата си.

 

„Жонглирайки“ между дома и работата, двамата преосмислят отношенията си, които стават все по-динамични и преминават от крайност в крайност. Неочакван гост в дома им и постоянно бъркащи се съседи също добавят хаос към предизвикателството на Грег и Ем да запазят брака си. Дали ще успеят, зрителите на bTV Comedy ще разберат в епизодите на премиерния австралийски сериал „Наръчник за женени“ – от 17 юни, всяка събота и неделя от 22:30 ч. (по два епизода).

 

За сериала:

„Наръчник за женени“ стартира в Австралия през 2018 г., като до този момент са излъчени три сезона. В главните роли ще видим Питър Хелиър, Лиса Маккън, Дарън Гилшенан, Ники Бритън, Фил Лойд и Уилоу Райън-Фулер. Интересен факт е, че самият Питър Хелиър, който изпълнява ролята на Грег, е и главен сценарист на сериала, заедно с Ник Мусгроув и Трент Робъртс. Сериалът е заснет в Мелбърн, Виктория.

 

Не пропускайте премиерния австралийски ситком „Наръчник за женени“ – от 17 юни (събота), всеки уикенд от 22:30 по bTV Comedy и онлайн на VOYO!