Реклама

Мистериозни разкрития и разобличени тъмни тайни предстоят в новия сезон на „Мъртва точка“. Премиерните епизоди започват на 9 октомври и ще се излъчват всеки делничен ден в 20:00 ч.  по bTV Action.

Краят на втори сезон донесе шокиращи разкрития от татуировките по тялото на Джейн. Завръщането на сериала с трети сезон скача директно година и половина по-късно, когато Джейн и Уелър най-накрая откриват път заедно. 18 месеца след раздялата им, поради мистериозни обстоятелства, двамата разгадават скритите й татуировки. Джейн е принудена да се завърне във ФБР заедно с Уелър и останалите от екипа. Те трябва да  наредят новите парчета от пъзела, за да спрат разкритите от тях опасните конспирации.

Вижте още кадри от сериала ТУК.

И този сезон татуировките на Джейн носят мистериозни разкрития. Екипът на ФБР преследва терористи, спасявайки Манхатън. Междувременно много от тъмните им тайни са разобличени. Миналото ги преследва, което поставя под въпрос техните взаимоотношения. Джейн и Уелър се връщат отново на стартова позиция, в която Роман трябва да бъде заловен. 

Последни

Реклама