Реклама

Хитовото заглавие на 2014 - фентъзи драмата „Стоте“ (The 100) на Джейсън Ротенбърг стартита втория си сезон през март в ефира на bTV Action. Поредицата е базирана на едноименния роман на американския писател Кас Морган.

Вторият сезон на едноименния сериал заварва „стоте” все още разпръснати, в отчаяно желание да се съберат. Те ще се сблъскат с физически опасности и морални дилеми, които се раждат със създаването на ново общество. Какъв живот ще изградят и какво ще им струва това? Стоте ще бъдат изправени пред тежки предизвикателства, които ще оставят след себе си разбити сърца и погубени животи, а накрая ще бъдат родени нови герои.

Продължението на сериала намира Кларк (Елиза Тейлър) все още сама в бялата стая, правейки трескави опити да разбере странното си обкръжение. Съдбата на Белами (Боб Морли), Фин (Томас МакДонъл) и Рейвън (Линдзи Морган) е все така неизвестна. Линкълн (Рики Уайт) и Октавия (Мари Авгерополус) измислят смел план, който е осуетен, когато врагът се завръща. Канцлерът Яха (Исая Уошингтън) взима героично решение, а Кейн (Хенри Кюсак) затвърждава властта си.

Подозрителната Кларк се изправя срещу Президента Уолъс (Реймънд Бари) и настоява за отговори. Аби (Пейдж Турко) прави спешна операция на Рейвън, а Октавия прибягва до насилие, за да намери Линкълн. Кларк и Аня (Дичен Лачман) обединяват сили, за да избягат, а Кейн издава заповед за наказание на Аби, след като тя признава че е извършила престъпление.

Междувременно Белами, Фин, Мърфи (Ричард Хармон), Стърлинг (Кийнан Трейси) и Монро (Кейти Стюарт)  се впускат в надпревара с времето, за да спасят оцелял от катастрофиралата арка. Монти предупреждава разсеяния Джаспър, че Кларк можи би е в беда. Октавия продължава да търси Линкълн.

Зрителите на bTV Action ще имат възможност да проследят пилотния епизод от втори сезон на „Стоте” на 25 март от 20:00 часа.

Последни

Реклама