Реклама

По следите на трима опасни убийци са героите в шестия сезон на „Тежки престъпления”. Заедно ще разрешават заплетени мистерии, на фона на сложни политически ситуации. Последният сезон дава отговор на въпроса: „Каква е цената на риска?”.

Премиерните епизоди започват на 11 юни и ще се излъчват всеки делничен ден от 18:00 ч. по bTV Action.

Шарън Рейдър (номинираната за „Оскар“ Мария МакДоналд)  и нейният нов шеф, лейтенант Мейсън, ще навлязат в дълбоките води на постоянно променящите се приоритети на съдебната система. Взимането на решения ще бъде по-сложно от всякога, а обратите – неизбежни. Предстои сътрудничеството между полицаи и прокурори в името на справедливостта.

 

Наближава момента, в който серийният убиец Филип Строх ще се завърне. Страшният престъпник е изигран от Били Бърк, известен с ролята си на бащата на Бела от сензационната поредица „Здрач”.

Създателят на продукцията, Джеймс Дъф споделя, че макар да не обича да навлиза в политически теми, последните промени в САЩ са породили редица въпроси относно бъдещето на държавата и нейната съдебна система. Част от тези висящи въпроси неизбежно са засегнати в сюжетното действие на сериала.

Усещайки че краят е близо, носителят на награда „Еми” за изключителен сценарий на минисериал, казва: „Чувствах, че трябва да напиша финал, който да бъде достоен за сериала и неговите герои". И успява - краят на поредицата е разтърсващ и поражда порой от дискусии в социалните мрежи в САЩ.

Вижте още снимки от новия сезон ТУК.

Последни

Реклама