Реклама

Осмият сезон 8 от „Дневниците на вампира“, който разтърси феновете още със заглавията на епизодите, продължава в ефира на bTV Cinema. Премиерните епизоди се излъчват всеки делничен ден, веднага след първия за деня игрален филм.

Какво не знаем за осмия сезон?

Александра Шандо (в ролята на Тара) е една от актрисите, явили се на кастинг за Елена Гилбърт. След като била отхвърлена и победена от Нина Добрев, Алекс трябвало да чака осем години, за да се появи в сериала. Някои от актрисите, които изпълняват други роли в сериала, като например Тори де Вито (Меридит Фел), първоначално също се явили на кастинг за ролята на Елена. Българската красота и талант обаче надделели над всички ентусиасти.

Нина Добрев (Елена Гилбърт) не участва в седмия сезон, ако не броим факта, че нейният глас е използван като шепот, който Деймън чува. За сезон 8 можем само да мечтаем, че любимата на всички чернокоса българка ще удостои всички тръпнещи от очакване фенове. Самата Нина казва, че с радост би се завърнала в сериала за един последен път, за да приключи епичната история с добър и още по-епичен край. А от продуцентския екип „изтекла“ информация, че е възможно Елена Гилбърт (Нина Добрев) да се върне в изобразените спомени на все още борещите се за нея Деймън и Стефан.

Една от създателките на „Дневниците на вампира“ – Джули Плек,  казва, че е напълно възможно да видим завръщането не на един, а на няколко героя. Тя признава, че чувството за санименталност я следи, както в истинския живот, така и в сериала, което е факт за всички дългогодишни зрители на „Дневниците“. Вече разбрахме, че сезон 8 ще ни разплаче с препратките към първия сезон от страна на заглавията на епизодите. Разбира се, всички тръпнем в очакване за завръщането на Елена (Нина Добрев), но дали и какво ще срещнем със сигурност в последния сезон на „Дневниците“, остава в сенките Мистик Фолс.

Джули Плек си е поставила за цел да създаде носталгични чувства в сериала, защото смята, че носталгията е едно от най-силните чувства, които могат да разтресат човек. Не само че ще видим един от познатите ни герои да се завърне (а може би и повече) но ще видим отново колоритните празници и дни, чествани в Мистик Фолс, като Мис Мистик, Десетилетният фестивал, Денят на създателите и много други.

В интервю за TVLine Пол Уесли (Стефан Салватор) споделя, че сезон осем ще изненада феновете с „тъмна“ развръзка на героя му с неговата любима. Макар да не каза конкретно име, всички фенове знаят, че Карълайн (Кандис Кинг) е възлюбената на Стефан в продължение на няколко сезона. Каква ще е тази „тъмна“ развръзка, не беше споменато от актьора, но никой не е очаквал нещо различно от любимия ни „тъмен“ сериал.

Успоредно на „Дневниците на вампира“, продуцентите Джули Плек и Кевин Уилиъмсън създават сериала „Първородните“. В него се разказва историята на хибрида Клаус и цялото семейство Майкълсън, с които се запознахме в „Дневниците“, заедно с всички неприятности, сполетяващи всеки, изпречил се пред краката им. В сезон 7 видяхме Стефан да се среща с Клаус в града на „Първородните“- Ню Орлиънс.

Актрисата Кандис Кинг се омъжи в реалния живот, докато беше част от сериала „Дневниците на вампира“. На пресконференция преди премиерата на финалния сезон някои от актьорите и продуцентите спдоелиха, че не е изключено  да видим сватба и в сериала. Ако имаме предвид историята на „Дневниците на вампира“, дори да има сватба, булченската рокля ще е по скоро кърваро червена, отколкото облачно бяла.

Филмовият канал на bTV Media Group е любимият тематичен канал на младата и труднодостъпна аудитория (18-34 г.) през последните три месеца в часовия интервал 19:00-24:00 ч.

От топ 10 филми, излъчени за гореспоменатия период, 100% са на bTV Cinema:

1 bTV Cinema Мисията невъзможна: Престъпна нация
2
bTV Cinema Китайски зодиак
3
bTV Cinema Забвение
4
bTV Cinema РПУ Оня свят
5
bTV Cinema Снежанка и ловецът
6
bTV Cinema Джон Уик
7
bTV Cinema 47 ронини
8
bTV Cinema Мтрицата
9
bTV Cinema 47 ронини
10
bTV Cinema Последният самурай