Реклама

През месец май любителите на качествено кино ще могат да се насладят на шест изключително интригуващи филма по bTV Cinema със звездното участие на Сандра Бълок. От 3 до 8 май от 21:00 часа зрителите ще съпреживеят цяла палитра от чувства с класическите заглавия като „Луда по Стийв”, „Сблъсъци”, „Предчувствие”, двете части на „Мис таен агент” и „Невидима зона” в седмицата, посветена на носителката на Оскар и Златен глобус.

На 3 май в 21:00 часа bTV Cinema ще стартира седмицата на Сандра Бълок с комедията „Луда по Стийв” (All About Steve) с участието на Томас Хейдън Чърч, Брадли Купър, Кати Миксън, Кийт Дейвид и др. Ексцентричната и емоционална Мери (Сандра Бълок) е уредена със среща от своите родители с непознат. Тя веднага се влюбва в телевизионния оператор Стийв, но неговите чувства далеч не са същите като нейните. За любовта на Мери прегради няма и скоро тя се отправя на пътешествие из цялата страна, само за да е по-близо до своя любим. Въпреки медийното внимание, което скоро я обгръща, Мери може би е на път да намери истинското си призвание в живота... и мъжът на мечтите си!

На 4 май от 21:00 часа зрителите на bTV Cinema ще видят криминалния трилър „Сблъсъци” (Crash) със Сандра Бълок, Райън Фелипе, Майкъл Пеня, Уилям Фичнер, Лудакрис, Джанкарло Еспозито, Джак Макгий, Дон Чийдъл, Терънс Хоуърд и др. Законът и престъплението, редът и анархията, защитникът и жертвата – те винаги си противостоят и създават предпоставки за сблъсък. Полицаите поддържат реда, гражданите спазват законите. Но дали всички го правят? Можем ли безпрекословно да се доверим на представителите на закона? Скрити зад полицейската значка, те могат да вършат престъпления и от праведници да се превърнат в престъпници. Ненавистта и яростта провокират насилие, което руши живота на хората. Защото сме различни и сме обречени на сблъсъци.

На 5 май от 21:00 часа киноманите ще се насладят на психо трилъра „Предчувствие” (Premonition), в който Сандра Бълок си партнира с Амбър Валета и Джулиан МакМеан. Линда Хенсън (Сандра Бълок) притежава красива къща и се радва на любящ съпруг и две прекрасни дъщери. Животът й е идеален до деня, в който й съобщават ужасяващата новина, че съпругът й Джим (Джулиан Макмеън) е загинал в автомобилна катастрофа. Когато на следващата сутрин се събужда и го намира жив и здрав, Линда решава, че всичко е било лош сън, но дали е така? Внезапно нейният идеален живот се превръща в отчаяна борба да запази семейството си и открие истината. Тя започва луда надпревара с времето и няма да се спре пред нищо, за да открие истинската реалност и съдба.

На 6 май bTV Cinema ще излъчи екшън комедията „Мис таен агент” (Miss Congeniality) с Кандис Бъргън, Майкъл Кейн, Бенджамин Брат и Сандра Бълок. Краката й са изящни, устните й са блестящи, а пистолетът й - зареден. Агентът на ФБР Грейси Харт работи под прикритие, като се превръща в едно от момичетата, бленуващи да станат следващата Мис Америка. Но Грейси, чиято представа за моден аксесоар се изчерпва с белезниците, с които закопчава престъпниците, не притежава и капчица финес. Сандра Бълок се развихря в „Мис таен агент”, показвайки взривоопасен артистичен талант. Героинята й се включва в конкурса за красота, за да открие терорист, чиято мишена е грандиозният спектакъл. Майкъл Кейн е възхитителен в ролята на опитен консултант, нает специално, за да превърне Мръсната Хариет на ФБР в самоуверена красавица.

На 7 май от 21:00 часа зрителите на bTV Cinema ще се забавляват с втората част на комедийния екшън „Мис таен агент 2: Въоръжена и прекрасна” (Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous). В тази лента Сандра Бълок си партнира с Дитрих Бадер, Ърни Хъдсън, Реджина Кинг, Енрике Марчиано, Уилям Шатнър, Хедър Бърнс, Трийт Уилямс. Носителката на Оскар се завръща като специален агент Грейси Харт, но този път като най-знаменитото лице на Бюрото. Тя обикаля медиите и дава интервюта, слес като подвизите й на конкурса Мис САЩ са я направили твърде прочута за работа на терен. Грейси има и нов партньор (Реджайна Кинг), агент с проблеми със самообладанието и скептично мнение за разглезената от славата агентка.

На 8 май, отново от 21:00 часа, феновете на Сандра Бълок ще видят биографичната спортна драма „Невидима зона” (The Blind Side) с участието на Тим Макгроу, Кати Бейтс, Рода Грифитс, Кийтън Арън, Лили Колинс. Чернокожото момче от гетото Майкъл Оър е приютено от богато бяло семейство. Приемните му родители го насочват към футбола и се грижат да има добър успех в гимназията. Но когато към него заваляват оферти от най-добрите университетски отбори се появява съмнение дали настойниците му са искрени или изпълняват поръчки на определен университетски отбор. Една история за искрените чувства и за правото да се съмняваш...