Реклама

Две млади звезди, които вече превземат Холивуд, са специални гости в „Като на  кино” тази събота, 4 март от 18:00 ч. по bTV Cinema. 

Актрисата Хърмаяни Корфийлд, която видяхме в „Трите хикса: завръщането на Ксандър Кейдж”, е била до Том Круз в поредната доза „Мисията невъзможна” преди две години, а съвсем скоро ще я видим заедно с Джъд Лоу и Чарли Хънъм в новия филм на Гай Ричи – „Крал Артур: легенда започва”. 

Другата 20-годишна звезда е Ана Тейлър-Джой, изгряла с независимия филм „Вещицата”. Тази година пък бе до Джеймс Макавой в неочаквания блокбъстър „На парчета” на режисьора на „Шесто чувство” М. Найт Шаямалан. 

В седмицата, когато целият свят все още следи отзвука от гафовете на 89-ата церемония по връчването на наградите „Оскар”, това ще бъде и една от основните теми в предаването с водещ Стаси Кара. Какво се обърка и как се стигна до гафове, кои бяха сред забавните моменти и кои станаха големите победители? 

Гост в студиото ще бъде певицата Нина Николина, която ще разкаже за филмовия си дебют в „Белгийският крал”. Лентата беше приета с овации на фестивала във Венеция и ще открие тазгодишното издание на “София филм фест” на 9 март. Към разговора ще се присъедини и заместник-директорът на фестивала Мира Сталева с подробности за големите заглавия и звездните гости. Сред тях са актьорите Рупърт Еверет и звездата от мюзикъла „Коса” Джон Савидж.