Реклама

Дженифър Гарнър се завръща в Холивуд с „Къмпинг“, а „Лично от Холивуд“ Мариетра Мелроуз се среща със звездата и филмовия й партньор Дейвид Тънант. Ексклузивното интервю е тази събота, 20 октомври от 12:30 ч. в „Като на кино“ по bTV Cinema.

След силните й роли в „Призраци на бивши гаджета“ (2009), „Денят на влюбените“ (2010) и „Клубът на купувачите от Далас“ (2013), сега тя Гарнър е звезда в комедийния сериал „Къмпинг“, където играе Катрин – съпруга, майка и приятелка, част от компания, решила да отиде на къмпинг за няколко дни.

Българският актьор Христо Живков от Лос Анжелис разкрива подробности за продължението на „Страстите Христови" и живота отвъд океана.

Водещ на предаването е звездата от „Възвишение" Стоян Дойчев, който разговаря с колегата си Алекс Алексиев за партньорството, трудните и смешни моменти по време на снимките на филма, както  и за „Златната роза“, която Алекс спечели в последното издание на фестивала за български филм във Варна, и за любимите си филми.

„Като на кино“ представя е двете български премиери, с които режисьорът Петър Попзлатев се завръща на голям екран. Ще бъде отбелязан и половин век от създаването на кино шедьовъра „Ромео и Жулиета" на Дзефирели, който пък се завръща с ново копие.

Кинокритикът Деян Статулов ще представи филмовите премиери на големия и малкия екран.