Реклама

Два хитови сериала продължават с премиерни сезони всеки тази седмица по bTV Comedy.  

В това семейство всеки трябва да се примирява с всеки, а примиримостта ще става все по-невъзможна, но за сметка на това – много по-смешна. Вижте как става това – всеки делничен от 20:00 ч. по bTV Comedy в новите епизоди от осмия сезон на „По средата“.

 

Средна възраст, средна класа и живот в средата на държавата, само в „По средата“. Франки е все същата забързана работеща майка на три деца и съпруг – и четиримата със странно чувство за хумор и особени разбирания за семейна хармония.

Вижте още кадри от сериала ТУК. 

Защо няма нищо по-лесно от това да накараш хората да страдат и защо самоличността на човек може лесно да се промени, особено на някои места. Отговорите – в новите епизоди от втория сезон на „На по-добро място”, всеки делник от 22:00 ч.

На по-добро място

В този нов комедиен сериал ще се смеем заедно с любими актьори – Кристен Бел („Вероника Марс“, „Герои“), незабравимия Тед Дансън („Бар Наздраве“, ), the wise architect of the Good Place (who doesn't know he's made a mistake), she's determined to shed her old way of living and discover the awesome (or, at least, the pretty good) person within.

Вижте още кадри от сериала ТУК.