Реклама

Човек, както и да живее, важното е как се чувства. Още по-забавни и по-скандални стават историите в шестия сезон на „Без пукната пара“. Премиерните епизоди започват на 5 юли и ще се излъчват всеки делничен ден от 22:00 ч. по bTV Comedy.

Сериалът, удостоен с престижната награда „Еми“, ще продължи да забавлява зрителите с невероятното приятелство между две много различни млади жени, сервитьорки в нюйоркския квартал Бруклин.

В „Без пукната пара“ саркастичната и оправна Макс Блек (Кат Денингс) среща изтънчената и високообразована Карълайн Чанинг (Бет Берс), когато бившата принцеса на тръст фондовете губи всичките си пари заради скандал на баща ѝ на Уолстрийт и, колкото и да не ѝ се иска, ѝ се налага да започне работа като сервитьорка...

Първоначално Макс приема Каролайн като разглезено богато момиче, но с изненада открива, че самочувствието на Каролайн не е без покритие. Карълайн предвещава светло бъдеще, когато открива умението на Макс да пече невероятни тарталети.  Следват нечувани финансови резултати…

В шестия сезон на „Без пукната пара“ греят звездите на обичани актьори от други сериали като Матю Мой от „По средата“, Дженифър Кулидж от „Джоуи“ и любимецът на милиони жени по света – Кристофър Горъм, популярен от десетки филми и сериали, най-известният у нас е „Грозната Бети“.

ВИЖТЕ ОЩЕ КАДРИ ОТ СЕРИАЛА ТУК.

Тагове: btv media group

Последни

Реклама